Barkod verifikator DPM visokih performansi

DataMan 8072V barkod verifikator visokih performansi je dizajniran za sve aplikacije u kojima je moćno i pouzdano rešenje koje Vam omogućava da pokažete usklađenost kvaliteta koda sa smernicama za standardizaciju industrije. On generiše izveštaj o proceni kvaliteta koda za lakše održavanje visokog kvaliteta etiketiranja.

Barkod verifikator za najteže uslove

Ručni verifikator barkodova DataMan 8072V karakteriše izuzetno brza obrada i kamera visoke rezolucije za snimanje i procenu čak i najizazovnijih i oštećenih barkodova.

Verifikator je takođe prepun moćnih opcija osvetljenja i najsavremenijih algoritama. Zajedno sa softverom DataMan Setup Tool, verifikator daje odlične rezultate, uvek iznova.

Želite kupiti našu opremu za logistiku?

Osvetlite kodove na svim površinama pomoću barkod verifikator-a

Barkod verifikator Cognex DataMan 8072V

Kao jedini verifikator DPM koda na tržištu, nudi Vam opcije ugla osvetljenja od 30/45/90 stepeni, omogućavajući Vam da osvetlite kodove na teksturiranim, zakrivljenim, pa čak i visoko reflektujućim površinama.

Verifikator takođe kombinuje format prilagođen krajnjem korisniku za lako rukovanje i provereni softver za brzo i pouzdano čitanje i procenu najzahtevnijih kodova.

Želite saznati više?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Barkod verifikator Cognex DataMan 8072V

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.

Ne propustite druge povezane vesti