IoT uređaji

najboljih proizvođača

IoT uređaji – Internet of Things uređaji koriste veštačku inteligenciju i mašinsko znanje sa ciljem uvođenja inteligencije i autonomije u sisteme i procese, kao što su autonomna vožnja vozila, pametna industrijska proizvodnja… IoT uređaji mogu Vam pružiti nove prilike, prediktivne i operativne mogućnosti, unaprediti praćenje procesa, povećati obim dijaloga sa klijentom, pomoći kod finih podešavanja servisa i poboljšati operativne efikasnosti.

Imate li pitanja za nas?

Razvite inteligentne i autonomne procese

Iskoristite naš širok spektar proizvoda kako biste optimizirali svoje poslovanje, povećali produktivnost i smanjili rizike i troškove. Možete pronaći proizvode sledećih proizvođača:

Želite kupiti našu opremu?

IoT uređaji i IoT platforme

Integrišite IoT platforme u svoje procese i povećajte dodatnu vrednost aplikacija.

IoT i IIoT platforme za upravljanje IoT projektima i uređajima su specijalizovani softverski alati koji stimulišu ubrzanu IoT primenu i olakšavaju upravljanje uređajima. Ove vodeće tehnologije omogućavaju napredne mogućnosti, upravljanje i automatizaciju uređaja u sklopu IoT-a. Pomoći će Vam da poboljšate efikasnost, produktivnost, sigurnost zaposlenih i još mnogo toga.

IIoT Gateways sa bezbednosnim sertifikatom Vam omogućavaju udaljeni pristup do mašine i prikupljanje podataka na jedno mesto. Oni će Vas povezati sa mašinom postavljenom bilo gde u svetu i istovremeno olakšati kontinuirano prikupljanje podataka za preventivnu i prediktivnu analizu. Sve potrebe za udaljeno održavanje će rešiti jedan uređaj kao robusni industrijski uređaj sa više različitih opcija povezivanja ili različitih softverskih paketa.

Serveri za Automatiku IoT(AIoT) su sertifikovani prema najstrožim standardima globalne sajber bezbednosti prema zahtevima IT-a kao i u skladu sa korporativnom politikom. Čine glavni alat koji klikom za prevlačenje formira šemu po kojoj funkcionišu povezani uređaji, obezbeđujući tako bezbedan pristup do Vašeg PLC-a, HMI-a ili nekog drugog udaljenog uređaja. Uz pomoć AIoT možete da upravljate korisničkim nalozima i individualnim pristupima, kontrolišete uređaje, podešavate alarme i još mnogo toga. Takva kontrola omogućava lakše sprovođenje održavanja u objektu. Naime, svi uređaji i udaljeni korisnici su definisani u Serveru tako da zaposleni ne moraju da pamte podešavanja veze pojedinačno za svaki uređaj.

Multiprotocol Edge kontroler Vam pomaže da dobijete mogućnost centralizovane kontrole i nadzora zadataka direktno na uređaju.

HMI Operating Devices & Edge Controller omogućiće brzu integraciju i veliku fleksibilnost kao i veliki broj master funkcija zahvaljujući mogućnosti komunikacije sa više od 200 različitih protokola.

Kontaktirajte nas i mi ćemo pronaći odgovarajući proizvod za vas.

Kontaktiraj nas

Prednosti rešenja i usluga u cloud-u

Iskoristite rešenja u cloud-u i omogućite fleksibilan pristup podacima i snagu rada na računaru. Budući da su podaci skladišteni u serverima, možete pristupiti informacijama sa uređaja koji podržavaju web, bez obzira na Vašu lokaciju.

Cloud rešenja Vam nude odgovarajući hardver i individualno prilagodljiva softverska rešenja sa različitim modelima data hosting-a za Vašu aplikaciju. Kao dodatak uređajima sa automatski ugrađenom cloud vezom, imate mogućnost izbora EDGE uređaja u IP20 zaštiti ili varijantu sa IP67 zaštitom za direktnu montažu na mašini. EDGE gateways Vam nude fleksibilnu konekciju, nezavisno od postojeće internet veze.

Cloud servisi su specijalno prilagođeni da odgovore tipičnim zahtevima proizvodnje i proizvođača mašina. Oni će obezbediti da Vaše prikupljanje podataka sa mašine generiše dodatnu vrednost Vaše organizacije kroz povećanu produktivnost i kvalitet, a Vaša izabrana cloud platforma će se prilagoditi budućim potrebama.

RFID UHF čitač  zajedno sa Cloud Gateway je fleksibilan i može se proširiti uz pomoć external UHF RFID antena za spoljnu montažu i spreman za IIoT zahvaljujući kompatibilnošću sa  OPC UA serverom zasnovanom na Codesys-u.

Augmented Reality (AR) wearables su uređaji koji donose proširenu stvarnost. AR pametne naočare su uređaji koji se nose kao naočare, a u sebi imaju elektroniku sa tehnologijom koja kombinije ono što zaista vidite sa virtuelnim informacijama iz sistema, obično je to integrisano na jednom sočivu. One vam obezbeđuju vezu informacija iz digitalnog sistema i realnog stanja, uz pri tome slobodne ruke. Kombinujući na taj način trenutne informacije sa mesta lokacije zajedno sa informacijama iz digitalne baze, što omogućava skupljanje podataka, udaljenu pomoć sa jasnom komunikacijom koja prenosi trenutnu sliku i zvuk i još mnogo toga.

Kontaktirajte nas i mi ćemo pronaći odgovarajući proizvod za vas.

Kontaktiraj nas

Pročitajte najnovije vesti u vezi IoT uređaji

  • Vuzix M400 Smart Glasses

Pametne naočare Vuzix M400

Pametne naočare M400 su najudobnija, najsnažniji i svestrani prenosivi računari na tržištu, osmišljeni za korišćenje u raznim primenama. Ujedno možete ih lagano uklopiti u Vaše radne navike.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.