Secomea

osnovana je 2008. godine i danas je vodeći dobavljač IIoT rešenja za daljinsko održavanje koje koriste proizvođači mašina, integratori i proizvođači širom sveta.

Secomea opslužuje više od 8.000 kupaca širom sveta i više od 400.000 mašina i PLC-ova su opremljeni rešenjem Secomea.

Secomea logo

Vaše industrijsko rešenje za daljinsko održavanje

Koristite kompaniju Secomea za izvršavanje zadataka na daljinu

Secomea je Vaše industrijsko IoT rešenje koje pokriva sve aspekte od udaljenog pristupa do cloud analitike.

  • Industrijski daljinski pristup

  • Prikupljanje podataka o mašini

  • SaaS rešenja za daljinski pristup

  • Industrijski IoT gateway-i

  • Serveri za upravljanje pristupom

  • Klijenti za daljinski pristup

  • Cloud za prikupljanje podataka

  • Pribor i dodaci

Imate li pitanja za nas?

Sprovedite bezbedno daljinsko održavanje

Sedište kompanije Secomea se nalazi u Danskoj, sa kancelarijama u Kini, Japanu i Severnoj Americi. Kompanija ima partnerstva sa globalnom mrežom distributera. Kroz međunarodnu mrežu više od 70 distributera, Secomea pokriva čitav ekosistem i pruža specijalizovane usluge i podršku za proizvođače mašina, komunalne usluge, automatizaciju zgrada i mnoge druge industrije.

Secomea radi sa pouzdanom, odabranom grupom partnera kako bi svoja rešenja kontinuirano prilagođavala jedinstvenim potrebama svojih kupaca i nudila najsavremenija industrijska IoT rešenja na tržištu. Razvili su rešenje po sistemu ključ u ruke koje kombinuje prikupljanje podataka i daljinski pristup u jednoj jednostavnoj i sigurnoj platformi, omogućavajući administratorima mašina da izvrše sve aspekte korektivnog i preventivnog održavanja.

Želite kupiti našu opremu?

Glavne prednosti kompanije Secomea

Više o kompaniji Secomea

Inženjeri kompanije Secomea su vođeni inovacijama i agilnim razvojem, neprekidno pomerajući granice istraživanja i razvoja u bliskoj saradnji sa svojim tehnološkim partnerima i kupcima. Posvetili su se pomaganju preduzeća kako bi uspeli da iskoriste snagu industrijskog IoT-a.

Automatizujući komunikaciju između opreme i operativnih sistema, rešenje Secomea zadovoljava zahteve Industrije 4.0 i otvara industrijska rešenja u svim vertikalama ka novim mogućnostima.

Pročitajte najnovije vesti kompanije Secomea

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.