Oprema za vizuelnu i zvučnu signalizaciju

najboljih proizvođača

Oprema za vizuelnu i zvučnu signalizaciju daje zvučne i/ili vizuelne alarme i signale upozorenja u slučaju opasnosti po bezbednost ili u slučaju kvara. Povećavajući bezbednost na radnom mestu, oni Vam pomažu da održite visoku produktivnost i efikasnost u mnogim industrijama i aplikacijama.

Imate li pitanja za nas?

Poboljšajte bezbednost na radnom mestu sa vrhunskom opremom za signalizaciju

Auer Signal oprema za vizuelnu i zvučnu signalizaciju 1

Jasni i pouzdani signali igraju ključnu ulogu u pokretanju, kvara, upozorenja ili zaustavljanja mašina i uređaja. U ovim situacijama, zvučna, vizuelna ili kombinovana signalna oprema obezbeđuje bezbednost ljudima i sistemima. Bez obzira na Vašu namenu, mi nudimo pravi uređaj za neopasna i opasna okruženja.

Iz našeg širokog asortimana pojedinačno kombinovanih, unapred montiranih ili prilagođenih signalnih tornjeva, jednobojnih ili višebojnih signalnih svetala i akustičnih signalizatora, možete da izaberete najkvalitetnije signalne uređaje vodećih svetskih kompanija:

Želite kupiti našu opremu za vizuelnu i zvučnu signalizaciju?

Razvijte bezbednije aplikacije sa našom opremom za signalizaciju

Signalna oprema obezbeđuje alarme i obaveštenja o statusu za Vaše mašine, sisteme, procese i ekološke događaje. Njegova glavna svrha je, na primer, da obavesti tehničare i operatere da je mašina u upotrebi, da osoblje zauzima opasan prostor za održavanje ili popravke, ili da postoji aktivna vanredna situacija.

Uz pouzdanu signalnu opremu za industrijske svrhe, bezbednost Vaših zaposlenih je u svakom trenutku u centru pažnje. Najbolji kvalitet vizuelno-, zvučno- i kombinovanih vizuelno-zvučnih signalnih uređaja iz naše ponude obezbeđen je bezbrojnim probnim koracima. Ovi uređaji se ističu zahvaljujući svojim inovativnim, detaljnim rešenjima i genijalnom inženjeringu.

Slučaj upotrebe opreme za vizuelnu i zvučnu signalizaciju Auer Signal 2

Smanjite svoje troškove

Leuze oprema za vizuelnu i zvučnu signalizaciju 1

Postoji nekoliko načina da smanjite svoje troškove odabirom signalne opreme iz našeg asortimana:

  • naši proizvodi ne zahtevaju održavanje, sa najvećom mehaničkom stabilnošću i bez delova koji su podložni habanju,
  • postavljanje kombinovanih uređaja znači manje instalacionih radova,
  • sprečavanje povreda zaposlenih znači izbegavanje zastoja u proizvodnji i neosiguranih gubitaka.

Signalna oprema je u skladu sa svim aktuelnim standardima (npr. UL, EAC, CE, ATEX i ISO sertifikati), tako da je možete koristiti širom sveta i u širokom spektru industrijskih primena.

Izaberite iz širokog asortimana proizvoda

Na raspolaganju Vam je veliki izbor signalnih uređaja, kao što su:

Uređaji za vizuelnu signalizaciju uključuju LED ili Xenon strobe svetla, LED svetionike za kontinuirano i trepćuće svetlo i LED multifunkcionalne svetionike. Odlikuje ih od IP40 do IP69 zaštita i za postavljanje na panel ili na površinu, ovi uređaji su dostupni za Vas u različitim veličinama i bojama.

Uređaji za zvučnu signalizaciju uključuju elektronske sirene i alarmne sirene u različitim veličinama, oblicima i bojama sa stepenom zaštite do IP66. Ovi uređaji za panel ili površinsku montažu imaju jačinu zvuka od 65 db do 127 db za one najglasnije.

Kombinovani zvučno/vizuelni signalni uređaji kombinuju vidljive i akustične signale u jednom uređaju. Iskoristite prednosti proizvoda sa jačinom zvuka do 127 dB i svetlim svetionicima sa izvanrednim efektom signalizacije do IP66.

Signalni tornjevi omogućavaju jasnu indikaciju stanja mašine i sistema u inženjeringu postrojenja. Možete birati između modularnih ili kompaktnih signalnih tornjeva. Izaberite prve kada želite da budete što fleksibilniji, a druge kada želite unapred sastavljen proizvod spreman za upotrebu. Svetla tornja su dostupna u prečniku od 30 mm do 70 mm.

Dostupan Vam je i širok spektar dodatne opreme za signalnu opremu, na primer: različita postolja za montažu, sijalice, adapteri, alati za montažu, setovi za montažu i još mnogo toga.

Koristite opremu za signalizaciju u raznim aplikacijama

Slučaj korišćenja Auer Signal opreme za vizuelnu i zvučnu signalizaciju

Na raspolaganju Vam je veliki izbor signalnih uređaja, kao što su:

Mašinsko inženjerstvo i automatizacija – automatizacija procesa ne menja samo zahteve za mašine, već i za signalnu opremu priključenu na mašine. Visok stepen automatizacije znači da moraju da obezbede još pouzdaniju sigurnost i efikasnost. U mašinstvu i automatizaciji, signalna oprema mora da ukaže na sve greške i stanja.

Izgradnja postrojenja – signalni tornjevi na postrojenjima osiguravaju sigurnost, pouzdanost i efikasnost. Oni prate sistem i prijavljuju njegovo stanje i eventualne kvarove.

Logistika – greške ili kvarovi na logističkim objektima kao što su transportne trake idealno se označavaju svetlosnim signalom, zvukom ili kombinacijom oba. Prijavljivanjem grešaka one ne samo da se mogu ispraviti, već je idealno i sprečiti u budućnosti.

Automobilska industrija – zbog velikog broja radnih koraka i mašina potrebnih u proizvodnji automobila, postoje brojne oblasti primene signalnih farova, signalnih uređaja i signalnih stubova. Proizvođači mašina za automobilsku industriju koriste signalne uređaje, na primer, da ukažu na nivoe punjenja i da skrenu pažnju da nešto treba dopuniti. Dakle, signalna oprema osigurava da stanica može da ispuni svoj zadatak što je moguće efikasnije. Međutim, u velikim proizvodnim halama signalna oprema se ne koristi samo na mašinama i postrojenjima, već može biti od koristi i za bezbednost hala.

Građevinski inženjering – signalna oprema služi prvenstveno da obezbedi bezbednost, odnosno da se u različitim oblastima i sistemima građevinske tehnike ukažu kvarovi i opasnosti.

Konstrukcija dizalica – kada su u upotrebi dežurne dizalice koje transportuju teške i velike radne predmete ili materijale, potreban je izuzetan oprez i koncentracija. Signalna oprema na dežurnoj dizalici signalizira da je dizalica u upotrebi.

i još mnogo toga.

Pročitajte najnovije vesti

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.