Oprema za identifikaciju i logistiku

vodećih proizvođača

Oprema za identifikaciju i logistiku predstavlja široku paletu uređaja koji se koriste za bezbednosnu autorizaciju i za logističku kontrolu zaliha. Omogućavaju Vam prikupljanje i praćenje podataka o pojedinačnim proizvodima ili serijama tokom proizvodnje, kao i duž logističkog lanca do potrošača. Kad proizvod dobije svoj univerzalni kod, trebaju Vam uređaji za prikupljanje podataka i poseban softver za automatsko prikupljanje podataka. Kvalitetna oprema, za brzu i pouzdanu identifikaciju sirovina, poluproizvoda ili gotovih proizvoda, presudna je za efikasnu proizvodnju i logistiku.

Želite naš katalog Oprema za logistiku?

  Imate li pitanja za nas?

  Oprema za identifikaciju i logistiku za svaku aplikaciju

  oprema za identifikaciju i logistiku

  Naš program sadrži širok spektar opreme za identifikaciju i logistiku koja osigurava apsolutnu pouzdanost i maksimalnu dostupnost sistema. Napredna tehnologija, modularne opcije i lako podešavanje mogu Vam pomoći da smanjite troškove, optimizujete performanse, povećate protok i kontrolišete usaglašenost.

  Naš asortiman sadrži širok raspon opreme za identifikaciju i logistiku od sledećih proizvođača:

  Imate li pitanja za nas?

  Iskoristite naš veliki asortiman proizvoda

  Čitači barkodova i 2D kodova uključuju skenere barkodova i barkod kamere zasnovane na foto principu. Skeneri barkodova su najbolji za aplikacije koje zahtevaju brzo čitanje odgovarajućih orijentisanih 1-D barkodova i/ili složenih simbola, dok barkod kamere čitaju oba, 1-D i 2-D barkodove u svim pravcima. Možete birati između mobilnih ručnih čitača, modela sa bežičnim prenosom, kombinovanih uređaja i izuzetno preciznih stacionarnih čitača barkodova. Pored čitača koji čitaju 1-D i 2-D kodove, dostupni su čitači koji mogu da upravljaju radio-frekvencijskom identifikacijom (RFID).

  Naši RFID sistemi uključuju glave za čitanje/pisanje koje Vam omogućavaju čitanje i pisanje funkcija sa i na RFID tagove, čak i pod najnepovoljnijim uslovima. RFID interfejsi su dostupni za povezivanje sa raznim komunikacionim protokolima. Skeniranjem više tagova, možete uštedeti vreme i smanjiti troškove.

  Jednostrani i višestrani sistemi za čitanje barkodova i tuneli koji brzo čitaju kodove na paketima ili pošiljkama i prenose podatke sistemima objekata, mogu da reše izazov povećane potražnje i nedostatka radnika u vašoj maloprodajnoj kompaniji ili kompaniji za e-prodaju.

  Naši verifikatori barkodova isporučeni su sa besplatnim softverom, omogućiće Vam da ispitate mogućnost skeniranja i kvalitet barkoda u poređenju sa industrijskim standardima i specifikacijama.

  Možete izabrati optičke prijemnike podataka koji služe za bežični prenos informacija pomoću infracrvene svetlosti. Posebno su korisni u aplikacijama gde su industrijske mreže poput PROFINET, PROFIBUS, DeviceNet ili Ethernet itd, povezane sa sistemskim komponentama koje se premeštaju.

  Javite nam se i mi ćemo pronaći odgovarajući proizvod za Vas.

  Kontaktiraj nas

  Pročitajte najnovije vesti

  Prijavite se na naš newsletter!

  Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.