Trenutne vesti2022-06-28T10:05:48+02:00

Budite u toku

i pobedite konkurenciju

Ne propustite najnovije vesti vodećih proizvođača  opreme za automatizaciju i budite u toku sa najnovijim tehnološkim dostignućima. Pretplatite se na naš newsletter i nemojte biti iza ostalih!

Dopustite sebi da razvijete nove, inovativne procese, otključate nove konkurentske prednosti i ostanite ispred svoje konkurencije.

Prijavite se na newsletter!

Pročitajte najnovije vesti

  • Vuzix M400 Smart Glasses

Pametne naočare Vuzix M400

Pametne naočare M400 su najudobnija, najsnažniji i svestrani prenosivi računari na tržištu, osmišljeni za korišćenje u raznim primenama. Ujedno možete ih lagano uklopiti u Vaše radne navike.

  • pylon-vtools featured

Komplet Basler pylon vTools softvera

Basler pylon 7.4 pruža konciznu softversku podršku za vision inspekcijske sisteme, uključujući najnovije V CXP-12 kamere za pojačavanje i još mnogo toga. Alati u paketu vTools će poboljšati svaku aplikaciju vision inspekcijskog sistema.

  • RC Series Electric Cylinders R.T.A

Električni cilindri serije RC RTA

Električni cilindri serije RC nude vrhunske performanse i izdržljivost, sa raznovrsnim prilagođavanjem za besprekornu integraciju u različite aplikacije.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.