Ostala oprema za automatizaciju

od najboljih proizvođača

Ostala oprema za automatizaciju, pored glavnih elemenata, igraju ključnu ulogu u pouzdanom radu Vaše opreme. Uređaji iz različitih oblasti industrijske automatizacije, npr. povezivanja, napajanja, signalizacije, upravljanja itd. omogućiće Vam da efikasnije automatizujete svoju proizvodnju i samim tim povećate operativnu efikasnost. Izaberite pravi dodatni uređaj za svaki deo Vašeg procesa automatizacije iz našeg širokog izbora proizvoda.

Želite naš katalog Dodatna oprema?

  Imate li pitanja za nas?

  Pogledajte našu veliku listu proizvođača

  Ostala oprema za automatizaciju

  Ostala oprema za automatizaciju u našem portfelju omogućava vam da pronađete opremu vrhunskih proizvođača:

  Želite kupiti našu ostalu opremu za automatizaciju?

  Ostala oprema za automatizaciju za bilo koju aplikaciju

  Kablovi su neophodni iz razloga što su Vaši uređaji dobri onoliko koliko su dobre opcije za njihovo povezivanje. Iz tog razloga, naš obiman izbor obuhvata sve, od kablova do interkonekcija i baznih stanica koje su korisne za Vašu aplikaciju. Nudimo visokokvalitetne i pouzdane kablove za senzore sa jednostranim i dvostranim priključkom, senzorske, pneumatske, komunikacione i energetske kablove, pogodne za sve primene industrijske automatizacije.

  Kvalitetni konektori (npr. Senzori, aktuatori, ventili, napajanje, paneli, pneumatski i hidraulični, mrežni priključci, itd.), I/O-senzorska ostrva, adapteri, Y- / T- splitere, kablovske uvodnice i priključne i distributivne kutije omogućavaju Vam laku vizuelnu identifikaciju, brzu i sigurnu montažu i ugradnju sa jednostavnim alatom ili bez njega. Naši kablovi i interkonekcije imaju dug životni ciklus, mogućnost rada u teškim uslovima (npr. sa visokim nivoima vibracija, izloženosti opasnim elementima, ekstremnim temperaturama itd.), pružaju sigurne brze informacije i komunikacione usluge.

  Napajanje pomaže u smanjenju gubitaka energije u Vašem proizvodnom procesu, takođe doprinosi sigurnosti na radu Vaših zaposlenih. Da bismo pokrili sva rešenja za napajanje u rasponu od 0,5–24,000 W različitih stepena i zadovoljili Vaše zahteve u primeni, nudimo širok asortiman proizvoda, uključujući: AC / DC napajanje, LED upravljačke programe, punjače baterija, pretvarače, širok spektar kontaktora i još mnogo toga.

  Uređaji za prenošenje signala prenose optičke ili električne signale kroz rotirajuće interfejse. Fiber optički rotacioni zglobovi (FORZ) su za optičke signale ono što su električni klizni prstenovi za električne signale, posebno kada prenose velike količine podataka. FORJ-ovi održavaju suštinske prednosti vlakana od kraja do kraja. Multiplekseri i pretvarači medija dizajnirani su da obezbede pouzdan optički prenos Vaših signalnih i video podataka na platformama koje rade u teškim uslovima.

  Vizuelni i zvučni signalni uređaji daju informacije o statusu signala na mnogim kritičnim tačkama Vaših automatizovanih sistema i instalacija kako bi Vam pomogli da zadržite visoku produktivnost i efikasnost. Nudimo širok spektar pojedinačno kombinovanih, unapred sastavljenih ili prilagođenih signalnih tornjeva, jednobojnih ili višebojnih signalnih svetala, akustičnih signala, indikatora za isključivanje zvuka i telefona.

  Automatizirajte svaki proces

  LED osvetljenje obezbeđuje jasan pogled na Vaše proizvodne pogone, kao i radne stanice. Naše visokokvalitetne LED svetiljke za mašine i LED lampe na radnom mestu su funkcionalne i ergonomske, njihov robusni dizajn i neverovatan vek trajanja omogućavaju Vam upotrebu bez održavanja, u širokom spektru primena, gde je potrebno pouzdano, svetlo i ravnomerno osvetljenje, čak i u surovim uslovima.

  Montažni uređaji Vam pomažu da pouzdano montirate i – ako je potrebno – lako poravnate svoje uređaje. Nudimo širok asortiman montažnih nosača, stezaljki, sistema nosača/potpornih nosača, nosača šipki, kliznih blokova, tornja za spajanje, sistema tastature, sistema za montiranje prigušivanja, pomagala za poravnanje i još mnogo toga.

  Kućišta za Vašu električnu i elektronsku opremu, sprečavaju električni udar korisnika opreme i štite sadržaj iz okoline. Naša široka ponuda kućišta od čeličnog lima, nerđajućeg čelika i ekstrudiranog aluminijuma obuhvata: HSLA-čelične, energetske centre, MCC i sekundarne razvodne ormare, kućišta za surove uslove, upravljačku ploču i HMI sisteme kućišta i Kiosk & Stand sisteme.

  Kontaktirajte nas i mi ćemo pronaći odgovarajući proizvod za Vas.

  Kontaktiraj nas

  Pročitajte najnovije vesti

  Prijavite se na naš newsletter!

  Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.