Augmented Reality

Augmented reality (AR) Vam omogućava da iskusite interaktivno okruženje u kome su objekti iz stvarnog sveta poboljšani kompjuterski generisanim perceptivnim informacijama, uključujući slike, tekst, zvuk, vibracije …

Industrija 4.0, obeležena primenom savremenih digitalnih tehnologija, ogleda se u masovnoj primeni veštačke inteligencije, obradi velikih količina podataka radi povećanja ukupne efikasnosti opreme i postrojenja, kao i u IoT-u i digitalnim tehnologijama, kao što je AR .

Imate li pitanja za nas?

Saznajte kako Vam možemo pomoći

Tipteh deluje kao AR izvor na jednom mestu, pored softverskih rešenja za preduzeća pruža Vam vrhunski hardver i podršku. Stručnjaci iz tipteh-a će Vam pomoći da iskoristite veštačku inteligenciju za obradu velikih količina podataka, povećavajući Vašu efikasnost i produktivnost, poboljšavajući kvalitet proizvodnje, štedeći novac i vreme.

Počinjemo od razgovora i analize slučaja sa klijentom, kako bismo znali šta je klijentu potrebno. Shodno tome, prilagođavamo naša AR rešenja tako da odgovaraju potrebama naših klijenata. Zajedno biramo optimalni AR hardver i primenjujemo rešenje u proizvodnom pogonu ili skladištu klijenta. U produktivnoj fazi, nudimo pomoć i tehničku podršku sa individualnim ugovorom o nivou usluge kako bismo osigurali uspeh našeg klijenta.

Konsultacije o implementiranju Augmented Reality

Želite kupiti našu opremu?

Povećajte korisnost, produktivnost i kreativnost

Augmented Reality u industriji

AR će imati pozitivan uticaj u nekoliko industrija, uključujući proizvodnju, zdravstvenu zaštitu, maloprodaju, obrazovanje i još mnogo toga.

Može da ponudi sledeće prednosti:

  • Smanjenje kognitivnog preopterećenja;
  • Ažuriranja u realnom vremenu;
  • Minimalna tehnologija;
  • Univerzalna prilagodljivost;

Augmented Reality rešenja za niz aplikacija

  • Interaktivna uputstva- omogućavaju zaposlenima sa malo iskustva da obavljaju složene zadatke bez velikih ulaganja u njihovu obuku.
  • Stručna podrška- omogućava daljinsku pomoć stručnjaka koji brzo i efikasno rešava probleme koji se javljaju tokom rada i održavanja opreme u industrijskom okruženju.
  • Olakšava i ubrzava projektovanje i proizvodnju mašina, održavanje i planiranje proizvodnih pogona.

Nema problema. Kontaktirajte nas i mi ćemo pronaći odgovarajuće rešenje za Vas.

Kontaktirajte nas

Isprobajte vrhunsku Augmented Reality opremu

Augmented Reality sa smart naočarima

Korišćenjem Vuzix ili Hololens smart naočara i vrhunske softverske platforme TeamViewer Frontline naši klijenti su u mogućnosti da pruže interaktivna uputstva i daljinsku podršku u AR okruženju:

Frontline rešenje omogućava integraciju u poslovne procese pomoću modula i povezivanje sa podacima prikupljenim preko IoT senzora i cloud servisa.

 xMake modul pruža korak po korak uputstva integrisana sa slikama, video uputstvima, AR pokazivačima, uvezenim 3D modelima i linkovima ka web stranicama.

xAssist modul omogućava klijentima da pozovu stručnjaka koji ima mogućnost da vidi scenu kao što klijent vidi sopstvenim očima. Stručnjak i klijent mogu da razmenjuju slike, dokumente i video materijal, kao i da postave 3D markere kako bi kreirali inovativna rešenja i brzo rešavali teške probleme. Razgovori se mogu snimati da bi se lako formirala baza rešenja i ubrzao kvar.

Inženjerski prostor Augmented Reality-a

Korišćenje softvera Holo-light ARES (Augmented Reality Engineering Space) za saradnju omogućava inženjerima i industrijskim dizajnerima brže, preciznije i efikasnije projektovanje industrijskih mašina.

Ovaj radni prostor pruža uvid u složene 3D modele u realnom 3D okruženju, interakciju sa modelima, hijerarhijski pristup modelu, preseke modela i sklopova i manipulaciju podsklopovima. ARES softver pruža mogućnost sastanka tokom kojeg više korisnika posmatra 3D model u realnom prostoru.

Pročitajte najnovije AR vesti

  • Vuzix M400 Smart Glasses

Pametne naočare Vuzix M400

Pametne naočare M400 su najudobnija, najsnažniji i svestrani prenosivi računari na tržištu, osmišljeni za korišćenje u raznim primenama. Ujedno možete ih lagano uklopiti u Vaše radne navike.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.