Karijera u našem timu

Kreirajmo zajedno rešenja

Strastveni smo u zapošljavanju, razvoju i održavanju najtalentovanijeg i najraznovrsnijeg tima koji se može zamisliti.

Ulaganje u doživotno učenje omogućuje našoj kompaniji da pripremi i osnaži naše zaposlene za uspešno rešavanje izazova s ​​kojima se naši kupci susreću u svojim industrijskim procesima.

Želite da nam se pridružite?

Kliknite link na dugmetu i pošaljite Vaš CV. Obrazložite svoje iskustvo i zašto Vas zanima karijera u našem timu.

Kako smo počeli?

Naša priča započela je 1996. godine. U to vreme bili smo mala grupa entuzijastičnih inženjera sa snažnom željom da pružimo preko potrebnu pomoć industriji regije. Danas imamo filijale u 5 zemalja i privilegiju sarađivati ​​sa najuspešnijim kompanijama na svetu.

Pružamo rešenja za industrijsku automatizaciju kroz usluge i proizvode. Fokusirani smo na povećanje efikasnosti postrojenja i smanjenje troškova za naše kupce. U suradnji s Tiptehom, naš kupac se može osloniti na naše iskustvo i inovativnost.

U Tipteh-u kupac nam je najbitniji!

Kontinuirana komunikacija unutar našeg tima i sa našim klijentima predstavlja ključni faktor za pružanje izvrsne korisničke usluge. Dajemo sve od sebe da identifikujemo želje i potrebe naših kupaca i stvorimo inovativna rešenja koja savršeno zadovoljavaju te potrebe.

Karijera u Tiptehu - tim
Karijera u Tiptehu - jedinice
Karijera u Tiptehu - proizvođači

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.