Karrierë në Tipteh

Le të krijojmë zgjidhje së bashku

Ne jemi të apasionuar pas rekrutimit, zhvillimit dhe mbajtjes së ekipit më të talentuar dhe të larmishëm që mund të imagjinohet.

Investimi në të mësuarit gjatë gjithë jetës i mundëson kompanisë sonë të përgatisë dhe fuqizojë punonjësit tanë për të zgjidhur me sukses sfidat që klientët tanë po përjetojnë në proceset e tyre industriale.

Dëshironi të bashkoheni me ne?

Klikoni në butonin më poshtë dhe na dërgoni CV-në tuaj dhe një letër motivimi. Përshkruani përvojën tuaj dhe arsyet pse dëshironi të punoni me ekipin tonë.

Si filluam

Historia jonë filloi në vitin 1996. Në atë kohë, ne ishim një grup i vogël inxhinierësh entuziastë me një dëshirë të fortë për të ofruar ndihmën e nevojshme për industrinë e rajonit. Sot kemi filiale në 5 shtete dhe privilegjin për të bashkëpunuar me kompanitë më të suksesshme në botë.

Ne ofrojmë zgjidhje për automatizimin industrial përmes shërbimeve dhe produkteve. Ne jemi të fokusuar në rritjen e efikasitetit të impiantit dhe uljen e kostove për klientët tanë. Në bashkëpunim me Tipteh, klienti ynë mund të mbështetet në përvojën dhe inovacionin tonë.

Keni nevojë për ndihmë? Le t’ju ndihmojmë.

Në Tipteh klienti është mbret!

Komunikimi i vazhdueshëm brenda ekipit tonë dhe me klientët tanë është një faktor kyç për ofrimin e një shërbimi të shkëlqyer ndaj klientit. Ne bëjmë çmos për të identifikuar dëshirat dhe nevojat e klientëve tanë dhe për të krijuar zgjidhje inovative që plotësojnë në mënyrë të përsosur këto nevoja.

Karrierë - Tipteh
Karrierë - Tipteh
Karrierë - Tipteh