Realiteti i shtuar

Realiteti i shtuar (AR) ju mundëson të përjetoni një mjedis ndërveprues ku objektet që banojnë në botën reale përmirësohen nga informacioni perceptues i gjeneruar nga kompjuteri, duke përfshirë imazhet, tekstin, zërin, dridhjet, etj.

Revolucioni Industrial 4.0, i shënuar nga aplikimi i teknologjive moderne dixhitale, reflekton në aplikimin masiv të inteligjencës artificiale, duke përpunuar sasi të mëdha të dhënash për të rritur efikasitetin e përgjithshëm të pajisjeve dhe impianteve, si dhe në teknologjitë IoT dhe dixhitale, si AR.

Mësoni se si mund t’ju vijmë në ndihmë

Tipteh vepron si një burim AR me një ndalesë, p.sh., ne ofrojmë jo vetëm zgjidhjet e softuerit të ndërmarrjes, por edhe harduerin dhe mbështetjen më të mirë. Ekspertët nga Tipteh do t’ju ndihmojnë të përdorni inteligjencën artificiale (AI) për të përpunuar sasi të mëdha të dhënash të besueshme, duke rritur efikasitetin dhe produktivitetin tuaj, duke përmirësuar cilësinë e prodhimit, duke kursyer para dhe kohë.

Pika jonë e fillimit është një bisedë e plotë me një klient së bashku me një analizë rasti, për të marrë një ide të përgjithshme për atë që klienti ka nevojë. Prandaj, ne personalizojmë zgjidhjet tona AR për t’iu përshtatur nevojave të klientit tonë. Së bashku, ne zgjedhim harduerin optimal AR dhe vendosim një zgjidhje në fabrikën ose depon e prodhimit të klientit. Në fazën produktive, ne ofrojmë një tavolinë ndihmëse dhe mbështetje teknike me marrëveshje individuale të nivelit të shërbimit për të siguruar suksesin e klientit tonë.

Consultations about implementing Augmented Reality

Keni nevojë për ndihmë? Le t’ju ndihmojmë.

Rrisni dobinë, produktivitetin dhe inovacionin

Augmented Reality in the industry

AR do të krijojë një ndikim pozitiv në disa industri, duke përfshirë prodhimin, kujdesin shëndetësor, shitjen me pakicë, arsimin dhe shumë më tepër.

Do të ofrojë disa përfitime:

  • Reduktimi i mbingarkesës njohëse,
  • Përditësimet në kohë reale,
  • Teknologji minimale,
  • Përshtatshmëria universale,

Zgjidhje të realitetit të shtuar për një sërë aplikimesh

  • Udhëzime ndërvepruese – lejojnë punonjësit me pak ose aspak përvojë të kryejnë detyra komplekse pa investuar shumë në trajnimin e tyre.
  • Mbështetja e ekspertëve – mundëson ndihmën në distancë të një eksperti që zgjidh shpejt dhe me efikasitet problemet që lindin në mjedisin industrial gjatë funksionimit dhe mirëmbajtjes së pajisjeve.
  • Lehtëson dhe përshpejton projektimin dhe prodhimin e makinerive, mirëmbajtjen dhe planifikimin e impianteve të prodhimit.

Nuk ka problem. Na tregoni dhe ne do të gjejmë zgjidhjen e duhur për ju.

Na kontaktoni

Përfitoni nga pajisjet më të mira të realitetit të shtuar

Augmented Reality with smart glasses

Duke përdorur syzet inteligjente Vuzix ose Hololens dhe një platformë softuerike të nivelit të lartë TeamViewer Frontline, klientët tanë janë në gjendje të ofrojnë udhëzime ndërvepruese dhe mbështetje në distancë në një mjedis AR:

Zgjidhja Frontline mundëson integrimin në proceset e biznesit duke përdorur modulet dhe një lidhje me të dhënat e mbledhura nëpërmjet sensorëve të IoT dhe shërbimeve Cloud.

Moduli xMake ofron udhëzime hap pas hapi të integruara me imazhe, udhëzime video, tregues AR, modele 3D të importuara dhe lidhje me faqet e internetit.

Moduli xAssist i lejon klientët të thërrasin një ekspert i cili ka aftësinë të shohë skenën sikur të shikojë përmes syve të klientit. Eksperti dhe klienti mund të shkëmbejnë imazhe, dokumente dhe materiale video, si dhe të vendosin shënues 3D për të krijuar zgjidhje inovative dhe për të zgjidhur shpejt problemet e vështira. Bisedat mund të regjistrohen për të formuar me lehtësi një bazë zgjidhjeje dhe për të përshpejtuar dështimin e defektit.

Hapësira Inxhinierike e Realitetit të Shtuar

Përdorimi i softuerit të bashkëpunimit Holo-light ARES (Augmented Reality Engineering Space) lehtëson inxhinierët dhe dizajnerët industrialë në dizajnimin më të shpejtë, më të saktë dhe më efikas të makinerive industriale.

Kjo hapësirë pune ofron njohuri për modelet komplekse 3D në një mjedis real 3D, ndërveprimin me modelet, qasjen hierarkike ndaj modelit, seksionet kryq të modeleve dhe asambleve dhe manipulimin e nëngrupeve. Softueri ARES ofron mundësinë e një takimi gjatë të cilit përdorues të shumtë vëzhgojnë një model 3D në hapësirën reale.

Lexoni lajmet më të fundit të AR