Kontrollorët PLC

nga kompani të njohura

Kontrollorët PLC janë komponentët kryesorë në çdo aplikim pasi përdorin logjikën e programuar për të kontrolluar pajisjet dhe proceset tuaja. Ato ju mundësojnë të reduktoni kostot e instalimeve elektrike, të lehtësoni ndryshimet e sistemit të kontrollit, të zvogëloni hapësirën e kërkuar dhe të rrisni besueshmërinë, zgjerueshmërinë dhe aftësitë kompjuterike. Dizajni i tyre i fortë i reziston dridhjeve, temperaturës dhe lagështisë, kështu që ju mund t’i përdorni në mjedise të vështira. Një gamë e gjerë modulesh zgjerimi ju mundëson të zgjeroni lehtësisht performancën e PLC.

Kontrolloni proceset me pajisje cilësore

Në portofolin tonë të kontrollorëve PLC do të gjeni vetëm pajisje dhe aksesorë nga kompanitë e mëposhtme të njohura dhe të njohura:

Keni nevojë për ndihmë? Le t’ju ndihmojmë.

Zgjidhni PLC-në e përsosur për aplikimin tuaj

Kontrollet e programueshme HMI janë një zgjidhje ideale për makineritë e vogla dhe të mesme, ku duhet të kontrolloni, operoni dhe vëzhgoni proceset në nivel lokal. Ato kanë ekrane cilësore me ngjyra, prekje rezistente dhe një procesor modern.

Ne ofrojmë një sërë PLC me HMI virtuale dhe të integruar. Ato ju lejojnë të shikoni dhe të përdorni kompjuterin tuaj, ose të përdorni procesin tuaj nëpërmjet çdo telefoni celular, kompjuteri ose pajisjeje ekrani në distancë. Ju mund të zgjidhni një seri të përshtatshme: për projektet e makinave dhe automatizimit të nivelit të lartë, projektet e makinave dhe automatizimit të avancuar, Makinat e vogla dhe makinat e thjeshta, që të përputhen në mënyrë të përsosur me kërkesat tuaja. PLC-të me softuerin e duhur ju lejojnë konfigurimin me kosto efektive të kontrollit të lëvizjes për një sistem automatizimi të çdo madhësie. Këta kontrollues lëvizjeje sigurojnë ingranazh, kamerë dhe interpolim dhe mund të përshtaten lehtësisht për përdorim të pavarur në një aks të vetëm, për rrjetëzim me pajisje të tjera kontrolli ose për kontroll të plotë të një makinerie me shumë boshte.

Brenda moduleve të zgjerimit të PLC, I/O modulare, të integruara, lokale dhe në distancë janë të disponueshme për të shtuar, rritur ose zgjeruar funksionalitetin e PLC dhe për t’ju ofruar një gamë të gjerë zgjidhjesh për automatizimin industrial. Ato ofrojnë përputhshmëri me një protokoll specifik komunikimi, p.sh.  Protokollet Fieldbus PROFIBUS-DP, DeviceNet, CANopen, Modbus TCP, Ethernet/IP dhe PROFINET. Ju gjithashtu mund të vendosni sisteme I/O me telekomandë excom për përdorim në mjedise potencialisht shpërthyese (EX Environments).

Ne ofrojmë gjithashtu Zgjidhje të Integruara për ju që të shmangni telashet, të kurseni kohë dhe të jeni të sigurt se gjithçka do të funksionojë së bashku pikërisht ashtu siç ju nevojitet, duke shijuar ende një përzgjedhje të gjerë të komponentëve dhe konfigurimeve. Me zgjidhjen e integruar që përfshin komponentët e lidhur me PLC + HMI + I/O + Servo + VFD +, i gjithë programimi dhe zgjidhja e problemeve mund të bëhen menjëherë dhe ju përfitoni nga një kurbë mësimi më e shkurtër, rrjedhë e thjeshtë e punës dhe integrim më i lehtë.

Na tregoni dhe ne do të gjejmë produktin e duhur për ju.

Na kontaktoni

Lexoni lajmet më të fundit të PLC