Sensorët

nga prodhuesit kryesorë

Sensorët mund t’ju ndihmojnë të zbuloni ngjarje ose ndryshime në mjedisin e tyre dhe ta dërgoni këtë informacion në elektronikë të tjerë. Në aplikime në një gamë të gjerë industrish, sensorët janë një mundësi kyçe për automatizimin e proceseve të prodhimit. Në sinjalet analoge ose dixhitale, ata do t’ju japin informacione të rëndësishme për praninë fizike, vetitë fizike, lëvizjen ose afërsinë e objekteve. Ju nevojiten për të testuar, matur dhe kontrolluar procese dhe funksione të ndryshme të makinës. Me ardhjen e Internetit of Things (IoT), nevoja për sensorë që funksionojnë si gjenerues primar të të dhënave po rritet.

Njihuni me listën tonë të gjerë të prodhuesve

Në portofolin tonë të madh të sensorëve ju mund të zgjidhni nga mbi 100,000 sensorë nga prodhuesit kryesorë në botë:

Keni nevojë për ndihmë? Le t’ju ndihmojmë.

Zgjidhni sensorin perfekt për aplikimin tuaj

Mund të gjeni Sensorë me dalje binar, analog dhe IO-link. Zgjidhni nga:

Sensorët e afërsisë zbulojnë praninë e objekteve aty pranë përmes mjeteve jo-kontaktuese. Në operacione të panumërta prodhimi, ato do t’ju ndihmojnë të zbuloni praninë e pjesëve dhe komponentëve të makinës.

Sensorët e pozicionit zbulojnë lëvizjen e një objekti dhe i konvertojnë ato në sinjale të përshtatshme për përpunim, transmetim ose kontroll. Ju mund t’i përdorni ato për të matur pozicionin linear ose rrotullues në aplikime të ndryshme, duke përdorur një gamë të tërë teknologjish sensori.

Sensorët optikë zbulojnë objekte që kalojnë brenda fushës së tyre të zbulimit, megjithëse janë gjithashtu të aftë të zbulojnë ngjyrën, pastërtinë dhe vendndodhjen nëse është e nevojshme. Ato do të mundësojnë automatizimin tuaj të prodhimit dhe trajtimit të materialeve për qëllime të tilla si numërimi, marrja me robotë dhe dyert dhe portat automatike.

Sensorët e procesit marrin matje të sakta të parametrave të procesit. Ato vijnë në shumë forma. Përveç katër të mëdhenjve, p.sh., sensorët e temperaturës, presionit, nivelit dhe rrjedhës (më shpesh të quajtur matës të rrjedhës), ka forma të tjera që ju lejojnë përdorimin në një sërë aplikimesh. Sensorët e procesit me shumë ndryshore matin ose llogaritin parametra të shumtë dhe shpesh i konvertojnë matjet në njësitë e dëshiruara.

Gjeni zgjidhjen e duhur për çdo detyrë

Sensorë me precizion të lartë që matin parametra të ndryshëm hapësinorë. Ato janë ideale për matje me saktësi të lartë në automatizim, kontroll të prodhimit dhe për qëllime testimi. Me metoda kontakti ose pa kontakt, ato mund të punojnë në sipërfaqe të shumta me shpejtësi të lartë matjeje.

Sensorët specialë përfshijnë sensorë ngjyrash sa herë që ngjyra e një objekti/shënjimi shërben si kriter klasifikimi ose inspektimi. Sensorët e kontrastit përdorin burime të ndryshme drite për të zbuluar dhe krahasuar kontrastet dhe për të raportuar rezultatet me dridhje minimale të sinjalit. Në detyrat e renditjes dhe inspektimit në të cilat metodat e tjera të zbulimit dështojnë ose shenjat nuk duhet të jenë të dukshme, mund të përdorni sensorë Luminescence. Inspektimi i dyfishtë i fletëve/bashkimit siguron disponueshmërinë e sistemit tuaj dhe logjistikën përkatëse në industrinë e grafikës. Përdorni detektorët Edge për numërimin e produkteve të mbivendosura në transportuesit tuaj.

Përveç kësaj, aksesorët e sensorëve si elementë të fibrave optike ofrojnë dritë kudo që dëshironi. Fijet e qelqit ose plastike të bashkuara ju lejojnë që shtegu i matjes të vendoset edhe në vende të vështira për t’u aksesuar, ku sensorët tuaj nuk mund të montoheshin. Një gamë e gjerë kllapash dhe kapësesh montimi do t’ju ndihmojë të montoni me besueshmëri dhe – nëse është e nevojshme – të rreshtoni lehtësisht sensorët tuaj.

Na tregoni dhe ne do të gjejmë produktin e duhur për ju.

Na kontaktoni

Njihuni me parimet e funksionimit të sensorëve

Bazuar në parimin e funksionimit të sensorëve, ne ofrojmë llojet e mëposhtme të sensorëve:

 • Induktiv,
 • fotoelektrike,
 • Kapacitive,
 • magnetike,
 • tejzanor,
 • Radari,
 • Prirje,
 • Pozicioni linear,
 • Sensorët 3D,
 • Perde të lehta,
 • Sensorët e pirun,
 • Koduesit
 • dhe sensorë me fibra optike.

Lexoni lajmet më të fundit të Sensorëve