Tipteh – Albania2024-02-14T14:18:57+01:00

Në Tipteh automatizimi është pasioni ynë dhe suksesi juaj!

Tipteh është përfaqësuesi kryesor i shitjeve të shpërndarjes së komponentëve, sistemeve dhe zgjidhjeve industriale të automatizimit. Në më shumë se 25 vite përvojë ne ndihmuam mbi 9000 partnerë të zhvillojnë avantazhe të reja konkurruese. Shikoni lajmet më të fundit për të fituar përvojë, për të identifikuar mundësitë dhe për të fituar një avantazh konkurrues.

 Qëndroni në krye të automatizimit industrial. Qëndroni të informuar!

Shikoni lajmet më të fundit për të fituar përvojë, për të identifikuar mundësitë dhe për të fituar një avantazh konkurrues.

  • SPE connectors and cables Escha

Advanced SPE components from Escha

With the SPE cables and connectors ensure a cost-effective and space-saving connection of sensors in real time and with more functions.

Zgjidhni nga një gamë e gjerë e produkteve më të mira

Përfitoni nga gama e gjerë e produkteve tona për të zhvilluar zgjidhjen tuaj më të përshtatshme.

machine vision
Makineri Vision

Sensoret vision dhe Sistemet, Deep Learning, Software, profiluesit lazer 2D/3D, Kamerat Industriale,…

Identification and logistics
Identifikimi dhe Logjistika

Lexuesit e barkodit 1D dhe 2D, Verifikuesit, RFID, Pozicionuesit optikë, Transmetimi i të dhënave,…

sensor
Sensorët

Optik, e afersisë, e pozicionit, e saktesise së lartë, sensore aksesorë,…

safety
Makineria Safety

Optoelektronike, Radari, Elektromekanike, As-i, Kontrollues me dy duar, Përpunimi i Sinjalit,…

 

iot
Pajisjet IoT

Syzet Smart AR, Sensorët Smart, Portat Cloud, Kontrollorët e Prodhimit, Rrjetet IoT,…

ATEX
Pajisjet ATEX

Sensorët EX, çelsat, pajisje sigurie, amplifikatorë izolues, sinjalizues, Field Buses,…

industrial PCs networking
Kompjuterë industrialë dhe rrjetëzim

Kompjuterë të integruar, çelësa Ethernet, WIFI, Akses i sigurtë në distancë, Modem, Router, Porta,…

Automation accessories
Pajisje të tjera automatizimi

Ndriçimi industrial LED, Furnizues me energji elektrike, Kabllot, Connector, Sinjalizues vizual dhe zanor,…

Switches
Ndërprerës

Elektromekanik, pa tela, me tension të ulët, Pajisje komandimi,…

Drives and motions
Makinat elektromotorike

Frekuenca-, Servo-, Stepper-motorët dhe Drejtuesit, Kontrollorët e Lëvizjes,…

PLCs
PLC dhe Peripherals

Kontrollorët PLC, modulet I/O , HMI, aksesorët,…

Low voltage equipment
Pajisjet e kontrollit

Numëruesit dhe kontrollorët industrialë, stacionet e kontrollit, Levat,…

Prodhuesit me famë botërore që i besojnë Tipteh

Zhvilloni një avantazh konkurrues afatgjatë me pajisjet më cilësore

Besojini ekspertizës sonë

Ne investojmë në trajnimin afatgjatë të inxhinierëve tanë ne mënyrë që të jenë sa më kreativë në zgjidhjen e problemeve që lidhen edhe me proceset tuaja më të vështira.