Makinat Vizion

nga prodhuesit më në zë

Makinat Vizion ofron inspektim automatik të bazuar në imazhe dhe një analizë të aplikimeve tuaja. Shquhet në matjen sasiore pa kontakt të një skene të strukturuar falë shpejtësisë, saktësisë dhe përsëritshmërisë së saj.

Mund të përdorni Makinatë Vizion për inspektim në shumë mënyra, nga zgjedhja e pjesëve dhe verifikimi i montimit deri te inspektimi dhe gjurmimi përfundimtar. Ju mund të monitoroni automatikisht procesin tuaj të prodhimit, të shtoni besueshmërinë dhe disponueshmërinë e tij, të eliminoni gabimet, të zvogëloni kostot dhe kohën e ndërprerjes, të rrisni sigurinë, etj.

Njihuni me gamën tonë të madhe të prodhuesve

Ne jemi ofruesi kryesor i zgjidhjeve Machine Vision. Inxhinierët tanë profesionistë do t’ju ndihmojnë të zhvilloni zgjidhje të teknologjisë së lartë dhe me kosto optimale. Makinat Vizion do t’ju ndihmojë të automatizoni gjithçka, nga verifikimi i montimit deri te një grumbullim kompleks robotic 3D. Në gamën tonë të produkteve do të gjeni pajisje të makinerisë vision nga prodhuesit kryesorë:

Keni nevojë për ndihmë? Le t’ju ndihmojmë.

Mblidhni të dhëna me kamerat e machine vision

Kamerat industriale me performancë të lartë janë kyçi i machine vision, pasi ato kapin informacione të rëndësishme, i ruajnë dhe arkivojnë ato, duke i lejuar softuerit të marrë vendime bazuar në informacionin e imazhit dhe optimizon procesin tuaj të prodhimit. Zgjidhni nga një gamë e gjerë kamerash:

Kamerat e skanimit të zonës kapin një imazh 2-D të një skene të caktuar dhe janë më të përshtatshme për aplikimet ku objektet lëvizin ngadalë ose të palëvizshëm, qoftë edhe për një moment.

Kamerat e skanimit të linjës lexojnë të dhënat e imazhit në mënyrë të njëpasnjëshme dhe janë veçanërisht të përshtatshme për aplikimet e vazhdueshme me shpejtësi të lartë që kanë nevojë për cilësi të lartë imazhi me ndriçim të thjeshtë. Mund t’ju nevojiten më tepër në rastet kur objektet lëvizin me shpejtësi, për inspektime të detajuara që kërkojnë matje në mikronë dhe për procedura për renditje. Përdorimi i tyre minimizon konfigurimin dhe koston e përgjithshme të sistemit.

Kamerat e rrjetit janë kamera të fuqishme vëzhgimi për përdorim të jashtëm ose për monitorim të hapësirave të vështira të brendshme. Këto kamera IP dallohen për shpejtësinë e tyre jashtëzakonisht të shpejtë në kuadrimin e objektit dhe rezolucion të lartë. Ato janë të lehta për t’u instaluar, sigurojnë cilësi të jashtëzakonshme imazhi dhe kanë performancë të lartë kur ambienti ka ndricim të ulët. Kjo i bën ato të gatëshme për çdo aplikim që mund të mendoni.

Kamerat 3D për përpunimin e imazhit 3D përdoren sa herë që analizohen vëllimet, format ose pozicioni 3-D i objekteve në lëvizje. Ato ju ndihmojnë të ulni kostot totale të sistemit dhe ideojnë aplikimin tuaj 3-D në mënyrën më efikase. Ju mund të përfitoni nga aplikimet e tyre të ndryshme, p.sh., prodhimi, paketimi, duke përfshirë zgjidhjet për paketim dhe përpunimit të makinave dhe makinerive, robotikën industriale, prodhimin dhe montimin elektronik si dhe më shumë.

Njihuni me pajisjet të tjera Makinat Vizion

Sensorët vision janë të disponueshëm si sensorë objektesh dhe lexues kodesh, si sensorë të fuqishëm ngjyrash ose si sensorë universalë që kombinojnë sensorë objektesh dhe lexues kodesh. Ju  mund tëpërfitoni prej tyre në operacionet e prodhimit për kontrollin e cilësisë, sensorin e ndjeshmërisë të pranisë, pozicionimin dhe orientimin, klasifikimin, inspektimin e etiketimit, kapjen dhe drejtimin, etj.

Profilerët laser industrialë 3D janë zgjidhja e duhur për skanimin me rezolucion dhe saktësi të lartë të skenës statike nga pjesët më të vogla te objektet e mëdha. Për shkak të qëndrueshmërisë së tyre, ju mund t’i përdorni ato edhe në mjediset më të vështira.

Sistemet e Embedded Vision të cilat kombinojnë dimensione të vogla me përpunim të fuqishëm, janë të përshtatshëm për një listë të pafundme aplikimesh industriale, veçanërisht automatizimin e fabrikave. Cmimi i arsyeshëm, me më pak pjesë lëvizëse dhe mirëmbajtja minimale i bëjnë ato një opsion tërheqës për ju. Gjithashtu, ato janë të lehta për t’u përdorur dhe për t’u integruar sesa homologët e tyre me bazë kompjuterike.

Frame Grabbers janë qendra e kontrollit për marrjen dhe përpunimin e imazhit me shpejtësi të lartë në kohë reale. Pllakat mund të personalizohen sipas nevojave tuaja specifike. Zgjidhini ato nëse aplikimet tuaja përfshijnë inspektime online, deep learning dhe drejtim autonom që kërkon përpunim të fortë imazhi me vonesa minimale dhe shpejtësi të lartë.

Për të marrë performancën optimale nga kamerat dhe për të ndërtuar zgjidhje efikase për projektet tuaja, zgjidhni aksesorët dhe softuer të Machine Vision me cilësi të lartë. Aksesorët tanë të Machine Vision ofrojnë cilësinë më të mirë të mundshme të imazhit në aplikimet tuaja me një besueshmëri të madhe, ndërkohë që softueri ynë do t’i vë kamerat tuaja në funksionim të plotë shumë lehtësisht dhe shpejt.

Na tregoni dhe ne do të gjejmë produktin e duhur për ju.

Na kontaktoni

Përdorni teknologji të mahnitshme

Deep Learning është një teknologji përparimtare, e cila do t’ju lejojë të zhvilloni aplikime moderne me makineri vision. Ju mund të përfitoni nga një shkallë e lartë automatizimi, produktivitet shumë më i madh dhe identifikim më të besueshëm, shpërndarje dhe trajtim më i besueshëm i një game më të gjerë objektesh në të gjithë zinxhirin tuaj të vlerësimit.

Me softuerin deep learning, mund të kryeni lokalizime, inspektime, klasifikime dhe sfida OCR në mënyrë sa më efektive sesa automatizimi tradicional i makinerisë vision. Gjithnjë e më shumë, prodhuesit kryesorë po i drejtohen zgjidhjeve të deep learning dhe AI për të zgjidhur sfidat e tyre më të sofistikuara të automatizimit.

Lexoni lajmet më të fundit të Makinat Vizion