Komutues

nga prodhuesit kryesorë të tregut

Komutuesit janë komponentë që ju mundësojnë të kontrolloni, mbroni dhe izoloni pajisjet tuaja elektrike . Mund ta përdorni si për të çaktivizuar pajisjet tuaja për të lejuar kryerjen e punës dhe për të pastruar defektet e poshtme.

Këto pajisje janë mbrojtës të domosdoshëm në sistemin elektrik të aplikimit tuaj pasi ndërpresin qarkun e shkurtër dhe mbingarkojnë rrymat e defektit duke ruajtur shërbimin ndaj qarqeve të paprekura.

Kontrolloni pajisjet tuaja

Komutuesi do të sigurojë gjithashtu izolimin e qarqeve nga furnizimet me energji elektrike dhe do të përmirësojë disponueshmërinë e sistemit tuaj duke lejuar më shumë se një burim për të ushqyer një ngarkesë.

Portofoli ynë mbulon një gamë të gjerë produktesh dhe në të do të gjeni pajisje nga:

Keni nevojë për ndihmë? Le t’ju ndihmojmë.

Pajisjet komutuese cilësore dhe jetëgjatësia e tyre

Pajisjet komutuese të sigurisë janë krijuar për të mbrojtur punonjësit dhe aplikimet tuaja kundër një sërë rreziqesh pune.

Ju mund t’i përdorni komutuesit Cam S për pothuajse të gjitha qëllimet, p.sh. si  motori, kryesor, kontrolli ose instrumente komutues. Ju mund t’i zbatoni ato në vlerësimet e rrymës termike (Ith) nga 10 A deri në 1200A. Ato kanë një dizajn kompakt, që kursen hapësirë, boshte lëvizëse alumini dhe shenja lazer rezistente ndaj gërryerjes në terminale.

Komutuesit kryesorë dhe çelësat e shkëputjes përdoren në aplikime ku ju duhet të arrini siguri të lartë dhe kapacitet mbajtës aktual. Ju do të jeni në gjendje të krijoni aplikime të gjithanshme falë modeleve të tyre kompakte dhe terminaleve të kutisë për seksione të mëdha kabllore. Ato kanë nivele të larta të fuqisë operacionale deri në 160A, doreza me shumë kyçje për siguri të lartë dhe kontakte ndihmëse vetëpastruese, të cilat janë të përshtatshme për qarqet elektronike.

Ju mund të gjeni ndërprerësit e mbrojtjes së motorit në katër madhësi me kapacitet të ndërprerjes së qarkut të shkurtër . Ato mund të furnizohen me kontaktorë të lidhur dhe të përdoren si ushqyes motorësh pa siguresa. Ju mund të arrini lidhjen e dëshiruar elektrike dhe mekanike midis ndërprerësve dhe kontaktorëve me përdorimin e përshtatësve të projektuar posaçërisht.

Motor starter manual do t’i mbrojnë motorët tuaj elektrikë nga mbingarkesa termike, qarqet e shkurtra dhe dështimet fazore. Ato vijnë gjithashtu me treguesin e pozicionit të çelësit dhe mbrojtje nga rinisja automatike në kombinim me lëshimin e tensionit.

Zgjidhni komutuesin e përsosur sipas nevojës tuaj

Butonat e shtypjes do t’ju mundësojnë kursime në kohë dhe kosto falë dizajnit modular të njësive të tyre të kontrollit dhe sinjalit. Do të arrini gjithashtu nivel të lartë të besueshmërisë së kontaktit falë kontakteve të tyre ndihmëse vetëpastruese të përshtatshme për qarqet elektronike. Përveç kësaj, ato kanë një shkallë mbrojtjeje deri në IP67, ju mund t’i shënoni me lazer dhe shumë më tepër.

Kontaktorët janë pajisje elektrike që përdoren për ndezjen ose fikjen e një qarku elektrik. Ato përdoren në aplikime me kapacitet mbajtës të lartë të rrymës, ndërsa reletë përdoren për aplikime me rrymë më të ulët.

Pedalet elektrike ju lejojnë të përmbushni detyra shtesë kontrolli. Pedalet industriale të qëndrueshme ofrojnë funksione të përshtatura për kushte të lehta, të vështira ose të rrezikshme funksionimi.

Panelet tona të kontrollit portativ të fuqishëm dhe të pajisur me porosi janë të dizajnuara për kontroll me tela dhe kështu të përshtatshme për përdorimin tuaj si njësi kontrolli emergjence, midis aplikimeve të tjera.

Na tregoni dhe ne do të gjejmë produktin e duhur për ju.

Na kontaktoni

Lexoni lajmet më të fundit për Komutuesit