PC industriale dhe rrjeti

PC-të industriale (IPC) janë kompjuterë që përdoren për të kontrolluar proceset ose marrjen e të dhënave. Përfitimet e PC-ve industriale janë konsumi i ulët i energjisë, efikasiteti i performancës dhe besueshmëria. Ato janë perfekte për përpunimin intensiv të të dhënave, si sistemet e shikimit ose imazhit. Pajisjet e rrjetit ju mundësojnë transferimin e të dhënave nga pajisjet tuaja  si dhe komunikimin. Ju mund të kontrolloni proceset tuaja dhe t’i menaxhoni ato në mënyrë efikase dhe nga distanca.

Zbatoni zgjidhje IPC të qëndrueshme për të ardhmen

Kompjuterët Industrialë (IPC) janë në gjendje të ndërlidhen me sistemet operative të centraleve të nivelit më të lartë. Me aftësitë e tyre të gjurmimit, vizualizimit dhe simulimit të aseteve, ato ju ndihmojnë të rrisni produktivitetin, të zvogëloni shkallën e defekteve, të zvogëloni kostot dhe të rrisni përfitimet. Ju mund të përdorni IPC për automatizimin, marrjen e të dhënave, sigurinë, transportin, POS/POI, kioskë, HMI, makinë lojrash, sinjalistikë dixhitale, mbikëqyrje dixhitale, siguri, komunikim në rrjet, telekom,…

Përfitoni nga përvoja udhëheqëse e Axiomtek dhe zgjidhni PC-në e përsosur industriale. Gama e tyre e madhe e produkteve përfshin pllakat dhe modulet amë industriale, sistemet dhe platformat, PC-të e paneleve industriale dhe zgjidhjet artificiale të internet of things (AIoT).

Keni nevojë për ndihmë? Le t’ju ndihmojmë.

Njihuni me gamën tonë të gjerë të kompjuterëve industrialë

Zgjedhja e Kompjuterëve Industrialë të Axiomtek do t’ju mundësojë të arrini qëllimet tuaja. Sistemet e tyre industriale të PC-ve kanë një dizajn të fortë dhe pa ventilator, CPU me performancë të lartë dhe opsione të shumta zgjerimi. Ato sigurojnë jetëgjatësi, qëndrueshmëri, besueshmëri dhe lehtësi instalimi.

Axiomtek gjithashtu ka krijuar shumë zgjidhje të avancuara që mbulojnë Automatizimin Industrial, Transportin, Shitje me pakicë, Energjinë dhe Energjinë, dhe më shumë. Brenda Automatizimit Industrial, ju mund të përfitoni nga prodhimi i zgjuar, Smart Factory, Warehouse Automation, Intelligent Warehouse Management dhe shumë zgjidhje të tjera. Ato janë zhvilluar për t’ju ndihmuar të përmirësoni nivelin e produktivitetit dhe performancën e përgjithshme operacionale, të reduktoni kostot dhe në fund të rrisni përfitimet.

Ne ofrojmë gjithashtu një gamë të madhe të grupeve të produkteve të lidhura me Axiomtek:

 • Industrial and Embedded Motherboard,
 • Kompjuterë me një tabelë,
 • Sisteme-në-Module,
 • Sistemi Inteligjent i Transportit,
 • Kompjuterë me panel me prekje,
 • Kompjuterët e panelit mjekësor,
 • Interface i makerisë njerëzore,
 • Lojtarët e sinjalistikës dixhitale,
 • Portat industriale të IoT,
 • Firewall industrial,
 • Kontrollorët Master EtherCAT,
 • Rrjetet Industriale dhe Konvertuesit
 • Pajisjet e rrjetit

Na tregoni dhe ne do të gjejmë produktin e duhur për ju.

Na kontaktoni

Zhbllokoni aksesin në distancë për një kontroll të plotë

Fusha e pajisjeve të Rrjeteve industriale ka adoptuar ProfiNet, Modbus TCP dhe EtherNet/IP për kontrollin e proceseve industriale, të cilat konvergojnë rrjetet industriale dhe të ndërmarrjeve dhe rrjedhën e të dhënave në ndërmarrjen tuaj.

Platformat IoT dhe IIoT tani lidhin harduerin tuaj me renë kompjuterike, ju ndihmojnë të krijoni siguri të nivelit të ndërmarrjes dhe ofroni fuqi të mëdha përpunimi për të analizuar të dhënat tuaja. Kjo ju lejon të përdorni lehtësisht dhe të zbatoni detyrat e monitorimit dhe servisit nga kudo me një kosto të menaxhueshme.

Këtu do të gjeni pajisje nga prodhuesit kryesorë:

Eksploroni gamën tonë të madhe të pajisjeve të rrjetit

Ndërprerësit dhe ruterat industrialë të Ethernetit kanë besueshmëri të shkallës industriale, tepricë të rrjetit, siguri të forcuar, menaxhim të lehtë dhe raporte konkurruese çmim-performancë. Ato janë të orientuara drejt kërkesave tuaja për sa i përket performancës, efikasitetit dhe besueshmërisë së investimit.

Portofoli ynë gjithëpërfshirës përfshin: Çelësat Ethernet Industrial të Pamenaxhuar, Ndërprerësit Industrial të Menaxhuar të ndryshëm, Ndërprerësit Fuqia mbi Ethernet (PoE), Ndërprerësit e Shpejtë të Nivelit Hyrës së Ethernetit, Ruterat Industrialë Celular, Ndërprerësit Rackmount dhe shumë më tepër.

Sistemet e Sigurisë së Rrjetit Industrial janë zgjidhje muralesh të dizajnuara dhe të certifikuara në mënyrë unike për të mbrojtur asetet tuaja.

Radiot industriale me valë, kontrollorët, sensorët, ndriçimi dhe treguesit dhe aksesorët që përputhen (p.sh., antenat, kabllot, modulet shtesë etj.), lidhin nivelin e fushës me nivelin e kontrollit në një mënyrë me kosto efektive dhe efikase. Ato janë të përshtatshme për një sërë aplikimesh tuaja dhe përbëjnë një pjesë kyçe të Industry 4.0. Meqenëse janë shumë të qëndrueshme dhe të besueshme, mund t’i përdorni edhe në mjedise të vështira.

Përsëritësit dhe modemet me fibra optike Fieldbus transmetojnë të dhëna mbi disa milje/kilometra, ndërsa Fieldbus lidh instrumentet tuaja në terren dhe matjet me pajisjet e kontrollit nëpërmjet sistemeve të komunikimit në seri, të dyanshëm, duke mundësuar kontrollin e shpërndarë në kohë reale.

Platformat IoT dhe IIoT janë teknologjitë kryesore me shumë shtresa që do t’ju mundësojnë sigurimin, menaxhimin dhe automatizimin e drejtpërdrejtë të pajisjeve të lidhura brenda universit IoT. Ata do t’ju ndihmojnë të rritni efikasitetin, produktivitetin, sigurinë e punonjësve dhe shumë më tepër.

Na tregoni dhe ne do të gjejmë produktin e duhur për ju.

Na kontaktoni

Lexoni lajmet më të fundit të kompjuterëve industrialë dhe rrjeteve