Cookies

Çfarë janë cookies

Cookies lejojnë faqet e internetit t’ju identifikojnë nëse i keni vizituar tashmë. Në rastin e aplikacioneve të avancuara, cookies mund të përdoren për të personalizuar cilësimet individuale të faqes së internetit. Cookies ruhen nën kontrollin e plotë të shfletuesit që përdorni, kështu që ky i fundit mund të kufizojë ose çaktivizojë ruajtjen e cookies sipas kërkesës tuaj në çdo kohë. Në faqen tonë të internetit, ne përdorim vetëm cookie për të krijuar statistika anonime në lidhje me përvojën e shfletimit në sajtet tona. Kjo do të thotë se ne nuk mund t’ju identifikojmë ose dëmtojmë pajisjen tuaj në asnjë mënyrë.

 

Cookies janë skedarë që të gjitha faqet e internetit i ruajnë në kompjuterin ose pajisjen tuaj celulare kur vizitoni sitin. Ata e bëjnë këtë për të kujtuar preferencat tuaja për një periudhë të caktuar kohe.

 

Pse nevojiten cookies?

Cookies mund të përdoren gjithashtu për të mbledhur statistika rreth vizitorëve dhe vizitave të tyre në faqen e web-it. Duke analizuar këtë informacion, operatorët e faqes në internet mund të përcaktojnë nëse faqja e internetit është projektuar sipas preferencave tuaja. Ky është gjithashtu udhëzimi ynë kryesor – të ndertojmë një faqe interneti, përmbajtja e të cilës do t’ju shërbejë dhe frymëzojë që të ktheheni në të më shpesh për informacion mbi risitë në automatizimin industrial. Ne përdorim cookie për ta bërë shërbimin tonë më miqësor, efektiv dhe të sigurt.

 

Mos u frikësoni nga cookies pasi ato janë thelbësore në ofrimin e shërbimeve më të njohura në internet dhe veçorive të dobishme të dyqaneve online. Kjo e fundit nuk mund të ekzistonte pa cookies. Në të njëjtën kohë, cookies i bëjnë vizitat tuaja në faqen e internetit më të lehta dhe më miqësore.

 

Cookiet që përdorim në faqen tonë të internetit

Cookiet që janë thelbësore për sigurimin e funksioneve kryesore të faqes tonë të internetit. Këto cookie mbledhin informacione anonime. Të dhënat e përdoruesit të mbledhura nga skedarët e kërkuar teknikisht nuk përdoren për të krijuar profile të përdoruesve.

Cookiet që sistemet do të përdorin për t’ju shfaqur reklama bazuar në temat përkatëse që mund t’ju interesojnë.

Cookies me të cilat ne gjurmojmë statistikat e vizitave tuaja në faqen tonë dhe, duke u bazuar në rezultatet, ne optimizojmë përvojën tuaj gjatë vizitës në faqe. Këto cookie mbledhin informacione anonime.

Këto cookie krijohen nga domeine që nuk janë faqe interneti, p.sh., Cookies për Shërbimet e Partnerëve (Facebook, LinkedIn,…). Nëse pranoni t’i përdorni ato, ne do ta personalizojmë më lehtë faqen e internetit sipas preferencave tuaja.

Cookies që nuk bëjnë pjesë në asnjë nga kategoritë e mësipërme, por përdoren nga shërbimet me të cilat ne prezantojmë përmbajtjen në faqen e internetit.

Cookie

gjuha pll

Lloji

I nevojshmëm

Përshkrim

Kjo cookie është vendosur nga shtojca Polylang për faqet e internetit të mbështetura nga WordPress. Ai ruan kodin e gjuhës së faqes së fundit të shfletuar.

Kohëzgjatja

1 vit

Si mund të çaktivizoni cookies

Nëse dëshironi, mund të çaktivizoni ruajtjen e cookies në kompjuterin tuaj. Ju jeni të lirë të ndryshoni cilësimet tuaja të cookie-t përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Informacioni se si të ndryshoni cilësimet e ruajtjes së cookie-ve të shfletuesit tuaj mund të gjenden në linqet e mëposhtme:

  • Nëse dëshironi të çaktivizoni veçoritë e reklamimit të Google Analytics, mund t’i çaktivizoni ato duke ndryshuar preferencat tuaja në faqen Preferencat e Google Ads, ose
  • ju mund ta përdorni shërbimin faqes së internetit Network Advertising Initiative
  • Nëse dëshironi, gjithashtu mund të tërhiqeni plotësisht nga Google Analytics me opsionin e shfletuesit te faqes së internetit të ndezur.

KUJDES!! Ju duhet të jeni të vetëdijshëm se faqja jonë e internetit mund të funksionojë në mënyrë optimale vetëm nëse aktivizohen cookies. Nëse çaktivizoni cookies, ka shumë të ngjarë që faqja jonë e internetit nuk do të funksionojë siç duhet! If you disable cookies, most probably our website won’t work properly!