Pajisje për identifikimin dhe logjistikën

nga prodhuesit kryesorë

Pajisje për identifikimin dhe logjistikën mbulojnë një gamë të gjerë pajisjesh që përdoren për autorizimin e sigurisë dhe kontrollin e inventarit/logjistikës. Ato ju mundësojnë të grumbulloni dhe gjurmoni të dhëna për produkte të veçanta ose grupe prodhimi gjatë prodhimit, si dhe përgjatë zinxhirit logjistik te konsumatori. Pasi produkti të ketë kodin e tij universal të produktit, ju nevojitet një pajisje për kapjen e të dhënave dhe softuer special për mbledhjen e automatizuar të të dhënave.

Zgjidhni pajisjen perfekte për aplikimin tuaj

identification and logistic equipment

Pajisje për identifikimin dhe logjistikën mund t’ju ofrojnë teknologji të avancuar, opsione modulare dhe konfigurim të lehtë. Me ndihmën e tij ju reduktoni kostot, optimizoni performancën, rrisni xhiron dhe kontrolloni gjurmueshmërinë. Ju do të jeni në gjendje të identifikoni me besueshmëri lëndët e para ose produktet, të optimizoni proceset e prodhimit dhe logjistikës dhe të siguroni disponueshmërinë maksimale të sistemit.

Portofoli ynë përmban një gamë të gjerë pajisjesh identifikimi dhe logjistik nga prodhuesit:

Keni nevojë për ndihmë? Le t’ju ndihmojmë.

Përfitoni nga gama e madhe e produkteve tona

Lexuesit tanë të kodit BAR dhe 2D përfshijnë skanerë të barkodit dhe imazhe të barkodit. The former janë më të mirët për aplikimet që kërkojnë leximin me shpejtësi të lartë të barkodeve 1-D të orientuara në shkallë ose kufij dhe/ose një simboli të grumbulluar, ndërsa të dytat lexojnë të dy barkodet, 1-D dhe 2-D në mënyrë të gjithëdrejtuar. Ju mund të zgjidhni nga lexuesit celularë të dorës, modelet me transmetim pa tel, pajisjet e kombinuara dhe lexuesit e barkodit stacionar shumë të saktë. Përveç lexuesve që deshifrojnë kodet 1-D dhe 2-D, janë të disponueshëm lexues që mund të menaxhojnë identifikimin me frekuencë radio (RFID).

Sistemet tona RFID përfshijnë kokat e leximit/shkrimit RFID, të cilat ju mundësojnë të lexoni dhe shkruani veçori nga dhe mbi etiketat RFID, edhe në kushtet më të pafavorshme. Ndërfaqet RFID janë të disponueshme për t’i lidhur ato me një sërë protokollesh komunikimi. Duke skanuar etiketa të shumta, mund të kurseni kohë dhe të ulni kostot.

Sistemet dhe tunelet e leximit të barkodit të njëanshëm dhe të shumëfishtë  që lexojnë shpejt kodet në pako ose pako dhe komunikojnë të dhëna me sistemet e objekteve mund të zgjidhin një sfidë të rritjes së kërkesës dhe mungesës së punëtorëve në kompaninë tuaj të shpërndarjes me pakicë ose të tregtisë elektronike.

Verifikuesit tanë të barkodit të pajisur me softuer falas, do t’ju mundësojnë të ekzaminoni skanueshmërinë dhe cilësinë e barkodit në krahasim me standardet dhe specifikimet e industrisë.

Ju mund të zgjidhni transmetuesit optik të të dhënave për transmetimin pa tel të informacionit me anë të dritës infra të kuqe. Ato janë veçanërisht të dobishme në aplikacionet ku rrjetet industriale si PROFINET, PROFIBUS, DeviceNet ose Ethernet etj. janë të lidhura me komponentët e sistemit që lëvizin.

Na tregoni dhe ne do të gjejmë produktin e duhur për ju.

Na kontaktoni

Lexoni lajmet më të fundit