Tipteh

Automatizimi ka qenë zemra dhe shpirti i Tipteh për më shumë se 25 vjet, që nga viti 1996. Gjatë kësaj kohe, ne u bëmë lider në shpërndarjen dhe zbatimin e komponentëve, sistemeve dhe zgjidhjeve elektromekanike dhe elektronike industriale. Ne përfunduam me sukses shumë projekte automatizimi dhe ndihmuam më shumë se 11,000 kompani të zhvillojnë avantazhe konkurruese.

Ne dëshirojmë që ju të përfitoni nga njohuritë tona profesionale dhe pajisjet me cilësi të lartë nga prodhuesit më të mirë në botë të pajisjeve të automatizimit dhe të zhvilloni avantazhin tuaj të qëndrueshëm konkurrues në të gjitha fushat e industrisë.

Automatizimi. Pasioni ynë. Suksesi juaj.

CEO Tipteh Damijan Jager

Ne në Tipteh jemi një kompani lider në automatizimin industrial dhe po zgjerojmë vazhdimisht fushën e aktiviteteve dhe gamën e produkteve të saj. Ne punojmë shumë për të ruajtur reputacionin e një partneri të besueshëm biznesi, të cilin e kemi fituar dhe e kemi ruajtur për më shumë se 25 vjet.

Me njohuritë, përvojën dhe historinë tonë të gjerë të inovacionit, ne kemi ndihmuar më shumë se 11,000 kompani të automatizojnë prodhimin e tyre dhe të përfitojnë nga automatizimi i procesit. Klientët tanë përmirësuan efikasitetin, siguruan saktësi, arritën kursime në kohë, ulën kostot operative, fituan avantazh konkurrues dhe kaluan përpara konkurrencës së tyre.

Njihuni me CEO-n tonë – Damijan Jager.

Keni nevojë për ndihmë? Le t’ju ndihmojmë.

Ne ndjekim tendencat më të fundit, kështu që ju nuk keni pse

Në përputhje me parimet e Industry 4.0, ne duam të sigurojmë që ju të keni akses në njohuritë në kohë reale për makinat, proceset dhe produktet tuaja. Ne ju ofrojmë mundësinë e kontrollit të prodhimit në distancë dhe vendosjen e parametrave të përpunimit.

Me kalimin e viteve, Tipteh është zgjeruar ndërkombëtarisht nga Sllovenia në Kroaci, Bosnje dhe Hercegovinë, Serbi dhe Maqedoninë e Veriut, dhe një kompani me më shumë se 90 punonjës është ende në rritje dhe zgjerim të shpejtë.

Ne do të jemi të lumtur t’ju këshillojmë dhe t’ju ndihmojmë të zhvilloni avantazhe të reja konkurruese!

tipteh braches

Çfarë na dallon nga konkurrenca

0
Prodhuesit kryesorë të pajisjeve
0
Degë të suksesshme Tipteh
0
Punonjës shumë të kualifikuar
0
Partnerë të kënaqur

Mësoni pse duhet të na zgjidhni ne

Ne do t’ju ndihmojmë të planifikoni paraqitjen dhe instalimin e pajisjeve të automatizimit, të kontrolloni përputhshmërinë e tyre me pajisjet e tjera dhe të siguroni funksionimin e duhur të sistemit tuaj.

Mbështetje e fortë teknike para shitjes dhe kujdesi për klientët pas shitjes do të ofrohen nga grupi ynë i inxhinierëve me përvojë. Duke qenë se ata përmirësojnë rregullisht aftësitë dhe njohuritë e tyre duke ndjekur kurse trajnimi nga prodhuesit tanë të pajisjeve, ato janë më të përshtatshmet për t’ju ndihmuar të zgjidhni pajisjet optimale për aplikimet tuaja.

Për aplikime më kërkuese, ne do të vlerësojmë përshtatshmërinë operacionale të pajisjeve të ofruara dhe kushtet e përdorimit të saj në lidhje me aplikimin tuaj në dhomën tonë të testimit.

Me kërkesën tuaj, ne do të kujdesemi për montimin, instalimin dhe vënien në punë të pajisjeve të kërkuara të automatizimit.

Nëse dëshironi, ne do të zhvillojmë softuer që lidhet vetëm me teknologjinë që ne ofrojmë, por mund të zhvillojmë lehtësisht softuer për të gjithë aplikimin tuaj.

Prodhuesit tanë të pajisjeve janë ekspertë në fushat e tyre dhe si rrjedhim promovues të zhvillimit dhe teknologjive të reja. Me produkte me cilësi të lartë dhe inovative nga prodhues të njohur botërorë, ne synojmë të sigurojmë përparimin tuaj teknologjik dhe një jetë të gjatë shërbimi të sistemeve tuaja.

Ndërsa përpiqemi për dërgimin e shpejtë të mallrave të porositura te klientët tanë, ne gjithmonë mbajmë pajisje të mjaftueshme standarde në dorë në magazinë tonë për të përmbushur porositë tuaja. Për më tepër, dorëzimi i shpejtë sigurohet nga rrugë të mirëpërcaktuara logjistike dhe stoqe të mëdha të pajisjeve të automatizimit në magazinat e prodhuesve që ne përfaqësojmë.

Inxhinierët teknikë shumë të aftë të shitjeve dhe stafi i përditësuar dhe i besueshëm i logjistikës do të sigurojnë që i gjithë procesi juaj i porosisë deri në dorëzim të jetë profesional dhe i shpejtë.

Pavarësisht vlerës së lartë të shtuar, ne do t’ju ofrojmë vlerën më të mirë monetare.

Nuk ka problem. Na tregoni dhe ne do t’ju përgjigjemi me kënaqësi të gjitha pyetjeve tuaja.

Na kontaktoni

Ajo që na shtyn përpara

Subceo of Tipteh

Misioni:

Ndjekim vazhdimisht zhvillimet inovative në automatizimin global, analizojmë idetë dhe zgjidhjet e reja dhe i transferojmë ato tek partnerët tanë sa më shpejt të jetë e mundur.

Vizioni:

Për t’u bërë një partner zhvillimi për klientët kryesorë të pajisjeve të automatizimit, shërbimeve mbështetëse dhe zgjidhjeve.

Shtysa e përditshme:

Ekipi ynë inxhinierik i aftë do t’ju këshillojë me kënaqësi dhe do t’ju ndihmojë të zhvilloni avantazhe konkurruese.

Shfrytëzoni gamën tonë të madhe të pajisjeve industriale

Gama jashtëzakonisht e gjerë e pajisjeve të automatizimit industrial të Tipteh do të përmbushë padyshim kërkesat më të kërkuara të aplikimeve tuaja.

Ekipi ynë i inxhinierëve me përvojë kanë ndihmuar në zhvillimin e shumë zgjidhjeve të besueshme, me performancë të lartë dhe unike të automatizimit.

Gama e produkteve tona përfshin sensorë, machine vision, identifikim dhe logjistikë, kompjuterë industrialë dhe rrjetëzim, siguri në makineri, pajisje kontrolli dhe pajisje EX .

Ju gjithashtu mund të gjeni kontrollues PLC, disqe motorësh, pajisje IoT, pajisje ndërprerëse dhe pajisje të tjera automatizimi.

Subceo of Tipteh

Lexoni lajmet më të fundit