O Tipteh

Naša kompanija se bavi industrijskom automatizacijom duže od 25 godina, od 1996. godine. Za to vrijeme smo postali lider u distribuciji i implementaciji industrijskih elektromehaničkih i elektronskih komponenti, sistema i rješenja. Uspješno smo završili mnoge projekte automatizacije i pomogli više od 11.000 kompanija da razviju konkurentske prednosti.

Želimo da imate koristi od našeg znanja i visokokvalitetne opreme vrhunskih svjetskih proizvođača opreme za automatizaciju i da razvijete konkurentsku prednost u svim oblastima industrije.

Imate pitanja za nas?

Automatizacija. Naša strast. Vaš uspjeh!

CEO Tipteh Damijan Jager

Mi u Tipteh-u smo vodeća kompanija za industrijsku automatizaciju i stalno proširujemo obim svojih aktivnosti i asortiman proizvoda. Trudimo se da održimo reputaciju pouzdanog poslovnog partnera, koju smo stekli i održavamo duže od 25 godina.

Svojim znanjem i bogatim iskustvom u inovacijama, pomogli smo više od 11.000 kompanija da automatizuju svoju proizvodnju i da imaju koristi od automatizacije procesa. Naši klijenti su poboljšali efikasnost, osigurali tačnost, postigli uštedu vremena, snizili operativne troškove, stekli konkurentsku prednost i napredovali u odnosu na konkurenciju.

Upoznajte našeg osnivača – Damijan Jager.

Želite kupiti našu opremu?

Pratite najnovije trendove sa nama

U skladu sa principima industrije 4.0, želimo Vam osigurati udaljeni pristup Vašim mašinama, procesima i proizvodima u realnom vremenu. Pružamo Vam mogućnost daljinske kontrole proizvodnje i podešavanja parametara obrade.

Tokom godina, Tipteh se međunarodno proširio iz Slovenije u Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Sjevernu Makedoniju, a kompanija sa više od 110 uposlenih još uvijek raste i brzo se širi.

Rado ćemo Vam dati savjet i pomoći Vam u razvoju novih konkurentskih prednosti!

tipteh braches

Ono po čemu se razlikujemo od konkurencije

0
Vodećih proizvođaća opreme
0
Uspješnih Tipteh filijala
0
Visokokvalifikovanih zaposlenih
0
Zadovoljnih partnera

Pogledajte zašto biste trebali odabrati baš nas

Pomoći ćemo Vam da planirate raspored i ugradnju opreme za automatizaciju, provjerite njenu kompatibilnost sa drugom opremom i obezbjedite pravilno funkcionisanje Vašeg sistema.

Naš tim iskusnih inžinjera pružit će Vam snažnu tehničku podršku prilikom prodaje, te obezbijediti brigu o kupcima nakon prodaje i ugradnje opreme. Konstantnom nadogradnjom svog znanja i vještina, prisustvujući obukama kod naših proizvođača opreme, predstavljaju kompetentan kadar koji će Vam pomoći pri odabiru optimalne opreme za Vaše aplikacije.

Za zahtjevne aplikacije procijeniti ćemo primijenjivost ponuđene opreme i uslove ugradnje, u odnosu na Vašu primjenu, u našoj test sobi.

Na Vaš zahtjev, pobrinut ćemo se za montažu i puštanje u rad zahtjevne opreme za automatizaciju.

Ukoliko želite mi ćemo razviti softver koji se odnosi samo na tehnologiju koju nudimo, ali vrlo lako možemo razviti softver i za cijelu Vašu aplikaciju.

Naši proizvođači opreme su stručnjaci u svojim oblastima i pokretači razvoja novih tehnologija. Sa visokokvalitetnim i inovativnim proizvodima svjetski poznatih proizvođača, cilj nam je osigurati Vaš tehnološki napredak i dug radni vijek Vaših sistema.

Kako težimo brzoj isporuci naručene robe našim kupcima, u vlastitom skladištu uvijek imamo pri ruci dovoljno standardne opreme za Vaše narudžbe. Uz to, brzu isporuku osiguravaju dobro uspostavljene logističke rute i velike zalihe opreme za automatizaciju u skladištima proizvođača koje zastupamo.

Visokokvalifikovani tehnički inžinjeri prodaje i ažurno i pouzdano logističko osoblje osigurat će da cijelokupni proces od Vaše narudžbe do isporuke bude profesionalan i brz.

Uprkos našoj visokoj pouzdanosti, mi ćemo Vam pružiti i pristupačne cijene.

Nema problema. Javite nam se i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Kontaktirajte nas

Šta nas pokreće

Subceo of Tipteh

Misija:

Kontinuirano praćenje inovativnog razvoja u globalnoj automatizaciji, analiza novih ideja i rješenja te proslijeđivanje tih informacija našim partnerima što je moguće prije.

Vizija:

Postati razvojni partner za ključne kupce opreme za automatizaciju, vršiti usluge podrške i pružati gotova rješenja.

Dnevna motivacija:

Naš stručni tim inženjera rado će Vas posavjetovati i pomoći Vam da razvijete konkurentske prednosti.

Iskoristite širok asortiman industrijske opreme iz naše ponude

Tipteh-ov izuzetno širok spektar opreme za industrijsku automatizaciju bez sumnje će zadovoljiti najzahtjevnije zahtjeve Vaših aplikacija.

Naš tim iskusnih inženjera je pomogao u razvoju mnogih pouzdanih rješenja sa visokom performansom i jedinstvenom automatizacijom.

Naši proizvodi su sljedeći: Senzori, Vision sistemi, Oprema za identifikaciju i logistiku, Industrijski računari i mrežna oprema, Oprema za sigurnost mašina, Oprema za upravljanje, EX oprema, PLC kontroleri, Elektromotorni pogoni, IoT oprema, Sklopna oprema i Ostala oprema za automatizaciju.

Subceo of Tipteh

Pročitajte najnovije vijesti

Budite dio Tipteh tima!

Ukoliko ste istinski zaljubljenik u nove tehnologije i automatizaciju, te želite da radite u veoma poticajnom okruženju gdje imate priliku raditi sa najnovijim tehnikama i tehnologijama današnjice, onda Vas molimo da se prijavite na navedeni oglas za posao.

Pretplatite se na naš newsletter!