Home/O Tipteh

O Tipteh

O Tipteh – naša kompanija se bavi industrijskom automatizacijom duže od 25 godina, od 1996. godine. Za to vrijeme smo postali lider u distribuciji i implementaciji industrijskih elektromehaničkih i elektronskih komponenti, sistema i rješenja. Uspješno smo završili mnoge projekte automatizacije i pomogli više od 11.000 kompanija da razviju konkurentske prednosti.

Želimo da imate koristi od našeg znanja i visokokvalitetne opreme vrhunskih svjetskih proizvođača opreme za automatizaciju i da razvijete konkurentsku prednost u svim oblastima industrije.

Trebate pomoć? Dozvolite da vam pomognemo.

Automatizacija. Naša strast. Vaš uspjeh!

Mi u Tipteh-u smo vodeća kompanija za industrijsku automatizaciju i stalno proširujemo obim svojih aktivnosti i asortiman proizvoda. Trudimo se da održimo reputaciju pouzdanog poslovnog partnera, koju smo stekli i održavamo duže od 25 godina.

Svojim znanjem i bogatim iskustvom u inovacijama, pomogli smo više od 11.000 kompanija da automatizuju svoju proizvodnju i da imaju koristi od automatizacije procesa. Naši klijenti su poboljšali efikasnost, osigurali tačnost, postigli uštedu vremena, snizili operativne troškove, stekli konkurentsku prednost i napredovali u odnosu na konkurenciju.

Upoznajte našeg direktora – Damijan Jager.

Želite kupiti našu opremu?

Posjetite našu B2B trgovinu

Pratite najnovije trendove sa nama

U skladu sa principima industrije 4.0, želimo Vam osigurati udaljeni pristup Vašim mašinama, procesima i proizvodima u realnom vremenu. Pružamo Vam mogućnost daljinske kontrole proizvodnje i podešavanja parametara obrade.

Tokom godina, Tipteh se međunarodno proširio iz Slovenije u Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Sjevernu Makedoniju, a kompanija sa više od 90 uposlenih još uvijek raste i brzo se širi.

Rado ćemo Vam dati savjet i pomoći Vam u razvoju novih konkurentskih prednosti!

tipteh braches

Ono po čemu se razlikujemo od konkurencije

0
Vodećih proizvođaća opreme
0
Uspješnih Tipteh filijala
0
Visokokvalifikovanih zaposlenih
0
Zadovoljnih partnera

Pogledajte zašto biste trebali odabrati baš nas

Pomoći ćemo Vam da planirate raspored i ugradnju opreme za automatizaciju, provjerite njenu kompatibilnost sa drugom opremom i obezbjedite pravilno funkcionisanje Vašeg sistema.

Naš tim iskusnih inžinjera pružit će Vam snažnu tehničku podršku prilikom prodaje, te obezbijediti brigu o kupcima nakon prodaje i ugradnje opreme. Konstantnom nadogradnjom svog znanja i vještina, prisustvujući obukama kod naših proizvođača opreme, predstavljaju kompetentan kadar koji će Vam pomoći pri odabiru optimalne opreme za Vaše aplikacije.

Za zahtjevne aplikacije procijeniti ćemo primijenjivost ponuđene opreme i uslove ugradnje, u odnosu na Vašu primjenu, u našoj test sobi.

Na Vaš zahtjev, pobrinut ćemo se za montažu i puštanje u rad zahtjevne opreme za automatizaciju.

Ukoliko želite mi ćemo razviti softver koji se odnosi samo na tehnologiju koju nudimo, ali vrlo lako možemo razviti softver i za cijelu Vašu aplikaciju.

Naši proizvođači opreme su stručnjaci u svojim oblastima i pokretači razvoja novih tehnologija. Sa visokokvalitetnim i inovativnim proizvodima svjetski poznatih proizvođača, cilj nam je osigurati Vaš tehnološki napredak i dug radni vijek Vaših sistema.

Kako težimo brzoj isporuci naručene robe našim kupcima, u vlastitom skladištu uvijek imamo pri ruci dovoljno standardne opreme za Vaše narudžbe. Uz to, brzu isporuku osiguravaju dobro uspostavljene logističke rute i velike zalihe opreme za automatizaciju u skladištima proizvođača koje zastupamo.

Visokokvalifikovani tehnički inžinjeri prodaje i ažurno i pouzdano logističko osoblje osigurat će da cijelokupni proces od Vaše narudžbe do isporuke bude profesionalan i brz.

Uprkos našoj visokoj pouzdanosti, mi ćemo Vam pružiti i pristupačne cijene.

Nema problema. Javite nam se i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Kontaktirajte nas

Šta nas pokreće

Subceo of Tipteh

Misija:

Kontinuirano praćenje inovativnog razvoja u globalnoj automatizaciji, analiza novih ideja i rješenja te proslijeđivanje tih informacija našim partnerima što je moguće prije.

Vizija:

Postati razvojni partner za ključne kupce opreme za automatizaciju, vršiti usluge podrške i pružati gotova rješenja.

Dnevna motivacija:

Naš stručni tim inženjera rado će Vas posavjetovati i pomoći Vam da razvijete konkurentske prednosti.

Iskoristite širok asortiman industrijske opreme iz naše ponude

Tipteh-ov izuzetno širok spektar opreme za industrijsku automatizaciju bez sumnje će zadovoljiti najzahtjevnije zahtjeve Vaših aplikacija.

Naš tim iskusnih inženjera je pomogao u razvoju mnogih pouzdanih rješenja sa visokom performansom i jedinstvenom automatizacijom.

Naši proizvodi su sljedeći: Sensors, Machine vision, Identification and logistics, Industrial PCs & networking, Machine safety, Control equipment , EX equipment, PLC controllers, Motor Drives, IoT devices, SwitchgearOther automation devices.

Subceo of Tipteh

Pročitajte najnovije vijesti

Kapacitivni senzori Leuze

Kapacitivni senzori omogućavaju Vam detekciju čvrstih, tečnih ili granularnih objekata praktički na svim područjima industrijske automatike.

Pretplatite se na naš newsletter!