Uređaji za vizuelnu i zvučnu signalizaciju

vodećih proizvođača

Uređaji za vizuelnu i zvučnu signalizaciju daju zvučne i/ili vidljive signale upozorenja u slučaju opasnosti ili kvara. Pružajući veću sigurnost na radnom mjestu, pomažu vam u održavanju visoke produktivnosti i učinkovitosti u širokom rasponu industrija i primjena.

Imate pitanja za nas?

Poboljšajte sigurnost kvalitetnom signalnom opremom

Auer Signal oprema za vizuelnu i zvučnu signalizaciju 1

Jasni i pouzdani signali igraju ključnu ulogu kod pokretanja, neispravnosti, raznih upozorenja ili zaustavljanja strojeva i uređaja. U tim prilikama audio, vizuelni ili kombinirani signalni uređaji osiguravaju sigurnost Vaših zaposlenika i opreme. Nudimo vam pouzdana signalna rješenja za neopasna i opasna područja.

Iz našeg širokog asortimana unaprijed sklopljenih, modularnih ili po narudžbi izrađenih signalnih stupova, jednobojnih ili višebojnih signalnih svjetala i zvučnih alarma, možete odabrati vrhunske signalne uređaje vodećih svjetskih tvrtki:

Želite kupiti naše uređaje za vizuelnu i zvučnu signalizaciju?

Razvijte sigurnije aplikacije sa signalnim uređajima

Signalni uređaji vam pružaju alarme i obavijesti o stanju vaših strojeva, sustava, procesa i događanja u okruženju. Koristite ih za npr. upozoravanje tehničara i operatera na rad strojeva i uređaja, upozoravanje osoblja kada boravi u opasnom području tijekom održavanja ili popravka ili upozoravanje na hitne situacije.

Uz pouzdanu industrijsku signalnu opremu, sigurnost vaših zaposlenika uvijek će biti na prvom mjestu. Bezbrojni testni koraci osiguravaju najvišu kvalitetu vizuelnih, audio i kombiniranih vizuelno-audio signalnih uređaja iz našeg asortimana. Ovi uređaji ističu se na tržištu zahvaljujući inovativnim rješenjima i domišljatom inženjerstvu.

Slučaj upotrebe opreme za vizuelnu i zvučnu signalizaciju Auer Signal

Smanjite svoje troškove

Leuze oprema za vizuelnu i zvučnu signalizaciju 1

Odabirom opreme za signalizaciju iz naše ponude smanjit ćete svoje troškove na nekoliko načina:

  • uređaji ne zahtijevaju održavanje, imaju najveću mehaničku stabilnost i nemaju mehanički potrošnih dijelova,
  • ugradnjom kombiniranih uređaja smanjuje se količina i vrijeme ugradnje,
  • prevencija ozljeda zaposlenika sprečava zastoje u proizvodnji i gubitke za pokrivanje neosiguranih osoba ili strojeva.

Oprema za signalizaciju u skladu je sa svim trenutnim standardima (npr. UL, EAC, CE, ATEX i ISO standardi), tako da se može koristiti u cijelom svijetu i u širokom spektru industrijskih primjena.

Iskoristite prednosti široke ponude proizvoda

Na raspolaganju su vam različiti vizuelni i zvučni signalni uređaji:

Uređaji za vizuelnu signalizaciju uključuju LED ili xenon stroboskope (stroboskopska svjetla), LED stalna, bljeskajuća ili rotirajuća svjetla i LED višenamjenska svjetla. Dostupni su u različitim veličinama i bojama, sa stupnjem zaštite od IP40 do IP69, a možete ih postaviti na površinu ili ugraditi.

Uređaji za zvučnu signalizaciju uključuju elektronske sirene i alarme različitih veličina, oblika i boja sa stupnjem zaštite do IP66. Ovi uređaji za montažu na panel ili površinu imaju raspon glasnoće od 65 db do najglasnijeg od 127 db.

Audio-vizuelni signalni uređaji kombiniraju vizuelne i audio signale u jednom uređaju. Iskoristite prednosti proizvoda s glasnoćom do 127 dB u kombinaciji s iznimno jakim svjetlima za učinkovit signal do razine zaštite IP66.

Signalni tornjevi vizualno i zvučno komuniciraju status strojeva ili sustava. Možete birati između modularnih i unaprijed montiranih signalnih stupova. Prvo odaberite ako želite maksimalnu fleksibilnost i neovisnost u sastavu, a drugo ako želite proizvod koji je već spreman za upotrebu. Signalni stupovi dostupni su s promjerima od 30 mm do 70 mm.

Dostupan je i veliki izbor dodatne opreme za signalne uređaje, npr.: razni nosači za montažu (visoke/niske baze, postolja, “razvodne kutije”), lampe, adapteri, alati za montažu, setovi za montažu i još mnogo toga.

Koristite signalne uređaje u raznim primjenama

Slučaj korišćenja Auer Signal opreme za vizuelnu i zvučnu signalizaciju

Rješenja za vizuelnu i zvučnu signalizaciju povećavaju sigurnost na radnom mjestu u mnogim industrijama i aplikacijama, npr. u:

Strojarstvo i automatizacija – u automatizaciji procesa, kada se mijenjaju strojevi i uređaji, mijenjaju se i zahtjevi za njihovu signalnu opremu. Visoki stupanj automatizacije znači da mora osigurati sigurnost i učinkovitost uz još veću pouzdanost. Zadaća signalnih uređaja u strojarstvu i automatizaciji je priopćavanje stanja i mogućih grešaka.

Izgradnja postrojenja – signalni stupovi na postrojenjima osiguravaju sigurnost, pouzdanost i učinkovitost. Oni prate sustav i izvještavaju o njegovom stanju i kvarovima.

Logistika – svjetlosni signal, zvuk ili kombinacija oba idealni su za upozorenje na greške ili kvarove opreme u logistici, npr. pokretne trake. Na taj način ne samo da možete ispraviti pogreške, već i spriječiti njihovo pojavljivanje u budućnosti.

Automobilska industrija – veliki broj radnih koraka i strojeva u automobilskoj proizvodnji povećava broj područja primjene vizualnih i zvučnih signalnih uređaja i signalnih stupova. Proizvođači strojeva signalnim uređajima prikazuju status alata i ukazuju kada je potrebno dopuniti alate. Na taj način signalna oprema osigurava veću učinkovitost pojedinih radnih stanica. U velikim proizvodnim halama, osim za nadzor stanja strojeva i uređaja, signalna oprema se može koristiti i za nadzor sigurnosnog statusa hale.

Građevinarstvo – signalni uređaji prvenstveno su namijenjeni osiguranju sigurnosti, odnosno da se u različitim područjima i sustavima građevinske tehnike ukaže na kvarove i opasnosti.

Izgradnja dizalica – nužan je izniman oprez i koncentracija pri korištenju radnih dizalica koje nose teške i velike terete. Signalna oprema na radnoj dizalici obavještava da je dizalica u uporabi.

i još mnogo toga.

Pročitajte najnovije vijesti

Pretplatite se na naš newsletter!