Trenutne vijesti2022-06-21T10:13:33+02:00
Home/Trenutne vijesti

Budite u toku

i korak ispred konkurencije.

Ne propustite najnovije vijesti vodećih proizvođača  opreme za automatizaciju i budite u toku sa najnovijim tehnološkim dostignućima. Pretplatite se na naš newsletter i nemojte biti iza ostalih!

Dopustite sebi da razvijete nove, inovativne procese, otključate nove konkurentske prednosti i ostanete ispred svoje konkurencije.

Prijavite se na newsletter!

  Pročitajte najnovije vijesti

  • Temperaturne-sonde-05_520x350

  Temperaturni senzori Limatherm

  Temperaturni senzori svjetskog lidera omogućavaju Vam da poboljšate svoje mjerne aplikacije u različitim industrijskim primjenama.

  Kapacitivni senzori Leuze

  Kapacitivni senzori omogućavaju Vam detekciju čvrstih, tečnih ili granularnih objekata praktički na svim područjima industrijske automatike.

  • Mjerne zavjese CML Leuze

  Mjerne zavjese CML serije Leuze

  Mjerne zavjese CML za veoma brze aplikacije iskoristite za aplikacije vođenja ivica različitih materijala i detekciju rupa u materijalu.

  • Stacionarni barkode citaci Cognex

  Fiksni barkod čitači Cognex 1D i 2D

  Fiksni barkode čitači 1D i 2D rješavaju složene industrijske aplikacije sa lakoćom. Iskoristite ih da smanjite troškove i povećate protok.

  Algoritam OCR/OCV Cognex

  Algoritam OCR/OCV najmoćniji je alat za čitanje i verifikaciju štampe u komplikovanim aplikacijama sa velikim brzinama protoka proizvoda.

  Pretplatite se na naš newsletter!