Актуелни новости2022-04-19T14:04:40+02:00

Информирајте се редовно

и бидете чекор пред Вашата конкуренција

Не пропуштајте актуелни новости од водечките производители на опрема за автоматика, и бидете во тек со најновите технолошки достигнувања. Претплатете се на нашиот билтен!

Дозволете си да развиете нови и иновативни процеси, да стекнете нова конкурентна предност, и да останете чекор пред Вашата конкуренција!

Претплатете се на нашиот билтен!

Вие ќе добивате квалитетни вести и потсетници за вебинари за водечка опрема во автоматиката со цел да бидете чекор пред Вашата конкуренција.

Последни новости

  • Vuzix M4000 Smart Glasses

Vuzix паметни очила M4000

Доживејте револуционерен начин на приказ на слика на транспарентен дисплеј со паметните очила од Vuzix M-серии. Долговечни решенија.

  • SLIO Compact CPU 013C

Yaskawa Vipa SLIO компактен CPU 013C

Брзиот ѕвер SLIO компактен CPU е мал, но неверојатно ефикасен. Заштедете простор и пари! Неверојатна SPEED7 технологија.

  • Adaptive Vision Studio 5.1

Adaptive Vision Studio 5.1 е спремен!

AV Studio 5.1 е најмоќен графички софтвер за брз развој на сложени системи за машински вид без претходни програмерски вештини.

  • Unitronics PLC training

Unitronics бесплатна PLC обука

Бесплатна обука организирана од Типтех д.о.о. Научете како да користите програмерска околина за Unitronics PLC контролери. Заштедете време, пари, и особено нерви!

Претплатете се на нашиот весник!

Вие ќе добивате квалитетни вести и потсетници за вебинари за водечка опрема во автоматиката со цел да бидете чекор пред Вашата конкуренција.