Вебинари2023-08-16T07:26:55+02:00

Вебинари

Добијте информација од прва рака и бидете чекор пред Вашата конкуренција

Стекнете предност преку нашите вебинари за опрема од водечки производители за индустриска автоматика. Останете во чекор со најновите трендови.

На овие вебинари Вие може да поставите прашања до организаторите и да коментирате за производите и решенијата за индустриска автоматика презентирани од експертите на водечките производители.

Претплатете се на нашиот билтен

    Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

    Leuze вебинар: DRT 25C тест за детекција

    Погледнете тест за детекција за DRT 25C од Leuze. Видете како може да детектирате секаков тип на објект без разлика на боја, форма, и позадина.

    Претплатете се на нашиот весник!

    Вие ќе добивате квалитетни вести и потсетници за вебинари за водечка опрема во автоматиката со цел да бидете чекор пред Вашата конкуренција.