Newsletter претплата2022-04-14T11:04:18+02:00
Home/Newsletter претплата

Претплатете се на нашиот билтен

и примајте актуелни новости директно во Вашиот inbox. Бидете чекор пред Вашата конкуренција!

Вие ќе добивате квалитетни вести и потсетници за вебинари за водечка опрема во автоматиката со цел да бидете чекор пред Вашата конкуренција.

Сакате да набавите наши опрема?

Посетете ја нашата B2B продавница

Наши актуелни новости кои Вие би ги примале

  • SLIO Compact CPU 013C

Yaskawa Vipa SLIO компактен CPU 013C

Брзиот ѕвер SLIO компактен CPU е мал, но неверојатно ефикасен. Заштедете простор и пари! Неверојатна SPEED7 технологија.

Повеќе новости