Типтех Македонија2023-05-03T22:04:53+02:00

Автоматика: Наша страст, Ваш успех!

Типтех Македонија е водечки Претставник за дистрибуирана продажба на компоненти, системи, и решенија за индустриска автоматика. Нашето повеќе од 25-годишно искуство им помогна на повеќе од 9000 партнери да развијат нова конкурентна предност. Нашиот богат асортиман на производи и нашите вешти инженери ќе Ви помогнат да ги решите Вашите најсложени апликации.

Преку информација до врвот на индустриска автоматика!

Погледнете ги актуелните новости од Типтех Македонија за да го збогатите своето искуство, да идентификувате можности, и да стекнете конкурентна предност.

  • Vuzix M4000 Smart Glasses

Vuzix паметни очила M4000

Доживејте револуционерен начин на приказ на слика на транспарентен дисплеј со паметните очила од Vuzix M-серии. Долговечни решенија.

Претплатете се на нашиот весник!

Вие ќе добивате квалитетни вести и потсетници за вебинари за водечка опрема во автоматиката со цел да бидете чекор пред Вашата конкуренција.

Богат избор на врвни производи

Стекнете предност преку нашиот богат избор на производи за развој на совршени решенија по Ваша мерка!

машински вид симбол
Машински вид

Сензори и системи, Deep Learning, Софтвер, 2D/3D Ласерски профил сензори, Индустриски камери, …

id симбол
Идентификација и логистика

1D и 2D Баркод читачи, Верификатори, RFID, Оптика, Пренос на податоци, …

сензори симбол
Сензори

Оптички, Високопрецизни, За позиција, За температура, Додатоци, …

безбедни машини симбол
Безбедност на машини

Оптоелектроника, Радари, Електромеханика, AS-i, Дво-рачна контрола, Обработка на сигнали, …

iot уреди симбол
IoT уреди

AR паметни очила, Паметни сензори, Cloud gateway уреди, Контролери, IoT мрежи, …

atex опрема симбол
ATEX опрема

EX- сензори, Прекинувачи, Safety опрема, Изолациони засилувачи, Сигнализација, Fieldbus протоколи, …

индустриски компјутери, мрежи, симбол
Индустриски компјутери и мрежи

Вградливи компјутери, Ethernet switch-ови, WiFi, Сигурен далечински пристап, Рутери, Gateway уреди, …

други уреди симбол
Други уреди за автоматика 

Индустриско LED осветление, Напојување, Кабли, Конектори, Визуелна и аудио сигнализација, …

прекинувачи симбол
Прекинувачи

Електромеханички, Безжични, Нисконапонски, Командни уреди, …

моторни драјвови симбол
Моторни драјвови

Фреквентни-, Серво-, Чекорни- мотори и драјвови, Контролери, …

plc симбол
PLC уреди и периферии

PLC контролери, I/O модули, HMI интерфејси, Додатоци, …

контролна опрема симбол
Контролна опрема

Индустриски бројачи и контролери, Контролни станици, Џојстици, …

Светски производители кои имаат доверба во Типтех Македонија

Развијте долготрајна конкурентна предност со најквалитетна опрема!

Потпрете се на нашите експерти

Ние инвестираме во доживотно учење за да ги стимулираме нашите инженери креативно да одговорат и на Вашите најсложени барања.