Spohn + Burkhardt

е водечки производител на опрема за индустриска контрола, како што се џојстици, прекинувачи, контролни станици, и отпорници.

Од 1920 година, Spohn + Burkhardt производите се познати ширум светот по нивниот неспоредлив дизајн и совршен функционален, ергономски, и оптички квалитет.

Spohn & Burkhart лого

We have it under control

Изберете стандардни или по Ваша мерка решенија

Spohn + Burkhardt Ви нуди контролни предаватели, контролни системи, отпорници, … како индивидуални единици во мали и големи серии, или како интегрирани решенија по Ваша мерка.

  • Џојстици

  • Контролни станици

  • Отпорници

  • Прекинувачи

  • Рачки

  • Ножни педали

  • Преносливи контролни панели

  • Додатоци

Ви треба помош? Дозволете да Ви помогнеме.

Повеќе од 100 години искуство

Комплетната програма на висококвалитетната Spohn + Burkhardt контролна опрема е произведена во јужна Германија. Нивниот објект во Schelklingen може да се пофали со најсовремена фабричка опрема која овозможува брза испорака, и гарантира производи со највисок квалитет и со стандарден или по Ваша мерка дизајн.

Една од најважните цели на компанијата е комплетно задоволство на нивните клиенти од високиот стандард на опремата. Квалитетот е потврден со разни сертификати, како и со национални и меѓународни стандарди и сертификати за дизајн.

Сакате да набавите наши опрема?

Клучни предности со Spohn + Burkhardt

Повеќе за Spohn + Burkhardt

Spohn + Burkhardt контролна опрема

Изработка на лимови, завршна обработка, отпорнички склопки, и ожичување за контролни системи се извршува во фабриката во Schelklingen. А во нивното седиште во Blaubeuren се создаваат контролери, додатоци за контролери, и се склопува финалниот контролен систем.

Неспоредливиот дизајн и квалитет од светска класа на Spohn + Burkhardt производите се потврдени со разни сертификати: DIN EN ISO 9001-2015, национални и меѓународни стандарди, IEC 947, EN 60947, CSA, UL, и сертификати за дизајн.

Прочитајте ги најновите вести од Spohn + Burkhardt

Претплатете се на нашиот весник!

Вие ќе добивате квалитетни вести и потсетници за вебинари за водечка опрема во автоматиката со цел да бидете чекор пред Вашата конкуренција.