Spohn + Burkhardt

Je vodeći proizvođač industrijske upravljačke opreme, uključujući džojstike, kontrolne stanice, i otpornike, poznate širom svijeta po neuporedivom dizajnu i kvalitetu.

Osnovan 1920. godine,  Spohn + Burkhardt neprestano radi na svojim postojećim i budućim proizvodima za maksimalni funkcionalni, ergonomski i optički kvalitet.

Spohn & Burkhart logo

We have it under control

Odaberite standardna ili prilagođena rješenja

Spohn + Burkhardt Vam nudi upravljačke transmitere i sisteme, otpornike kao pojedinačne jedinice u malim i velikim serijama, kao i prilagođena i integrisana rješenja.

  • Džojstici

  • Kontrolne stanice

  • Otpornici

  • Prekidači

  • Ručke

  • Nožne pedale

  • Prenosne upravljačke ploče

  • Pribor

Imate pitanja za nas?

Više od 100 godina iskustva

Kompaniju su osnovali Karl Spohn i David Burkhardt 1920. godine u Blauberenu, Njemačka i do dan danas je u porodičnom vlasništvu. Linija proizvoda je narasla od male ponude prekidača za prenos do pune linije proizvoda uključujući džojstike, kontrolne stanice i otpornike, poznate širom svijeta po neuporedivom dizajnu i kvalitetu.

Standard visokog kvaliteta, a samim tim i potpuno zadovoljstvo svojih klijenata, jedan je od najvažnijih ciljeva kompanije. To potvrđuju različiti certifikati, kao i nacionalni i međunarodni standardi i certifikati o dizajnu.

Želite kupiti našu opremu?

Ključne prednosti kompanije Spohn + Burkhardt

Više o kompaniji Spohn + Burkhardt

Spohn + Burkhardt oprema

Izrada limova, završna obrada, montaža otpornika i ožičenje upravljačkog sistema se obavljaju u pogonu u Šeklingenu. U njihovom sjedištu u Blaubeuren-u, vrši se finalna montaža kontrolera, pribora za kontrolere i upravljačkog sistema.

Standard visokog kvaliteta, a time i potpuno zadovoljstvo njihovih klijenata, jedan je od najvažnijih ciljeva kompanije Spohn Burkhardt. To potvrđuju različiti certifikati, npr. DIN EN ISO 9001-2015, kao i prema nacionalnim i međunarodnim standardima, IEC 947, EN 60947, CSA, UL i certifikatima o dizajnu.

Najnovije vijesti kompanije

Pretplatite se na naš newsletter!