Džojstici i kontrolne stanice najboljeg kvaliteta

Visokokvalitetni džojstici i kontrolne stanice kompanije Spohn + Burkhardt su prilagođeni Vašim individualnim zahtjevima jer je to jedini način da se garantuje bezbjedna, najsavremenija i pouzdana upotreba.

Uvjerljiv kvalitet

Džojstici i kontrolne stanice SPOHN + BURKHARDT, vodećeg njemačkog proizvođača, su sinonim za kvalitet. Sa zadovoljstvom objavljujemo da je Tipteh preuzeo distribuciju njihovih proizvoda u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini i Makedoniji. Proizvodi kompanije Spohn + Burkhardt su poznati po dugom vijeku trajanja, širokom temperaturnom opsegu i visokoj IP zaštiti.

Džojstici su opremljeni smjernim prekidačima, potenciometrima, analognim izlazima i podrškom za različite magistrale podataka (CAN, HS2, Profibus i ProfiNet). Određeni modeli su opremljeni Hall senzorima, najnovije verzije sa 3D Hall senzorskim sistemom koji se ne haba.

Džojstici i kontrolne stanice SPOHN + BURKHARDT

Želite kupiti naše Ostale uređaje za automatizaciju?

Napredne tehnologije za inovativne proizvode

Džojstici SPOHN + BURKHARDT

Moći ćete da koristite industrijske džojstike kompanije  Spohn + Burkhardt u svim sektorima od poljoprivrede do transportnog inženjeringa, na primjer, u aplikacijama za upravljanje kranom, transporterima i raznim građevinskim poljoprivrednim i šumarskim mašinama. Mogu se koristiti svuda gdje se vrši ručna kontrola kretanja mašine.

Džojstici na palubi su dizajnirani da kontrolišu brzinu i pravac broda i da podešavaju vitla. Serija “Railway Professional” namijenjena je za upravljanje vozovima i tramvajima, kao i za visokopreciznu kontrolu invalidskih kolica i drugih pomagala.

Kontrolne stanice i otpornici

Spohn + Burkhard također proizvodi udobne i ergonomske kontrolne stanice. Opremljeni su udobnim sjedištima i raznim mogućnostima individualnog podešavanja. Sva podešavanja se mogu sačuvati uz memorijsku funkciju, što olakšava rad u smjenama.

Spohn + Burkhard je također poznat po svojim kočionim otpornicima i otpornicima opterećenja koji su najvišeg kvaliteta i sa dugim vijekom trajanja. Oni se u osnovi ne habaju i zamjena pojedinih komponenti je moguća u svakom trenutku.

Kontrolna stanica i otpornici SPOHN + BURKHARDT

Želite saznati više?

Control devices Spohn + Burkhardt

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

    Pretplatite se na naš newsletter!

      Ne propustite druge povezane vijesti