Home/BiH/Karijera

Započnite karijeru u Tipteh-u

Kreirajmo zajedno rješenja

Strastveni smo u zapošljavanju, razvoju i održavanju najtalentovanijeg i najraznovrsnijeg tima koji se može zamisliti.

Ulaganje u doživotno učenje omogućuje našoj kompaniji da pripremi i osnaži naše zaposlene za uspješno rješavanje izazova s ​​kojima se naši kupci susreću u svojim industrijskim procesima.

Želite da nam se pridružite?

Kliknite link na dugmetu i pošaljite Vaš CV. Obrazložite svoje iskustvo i razloge zašto želite da radite sa našim timom.

Tipteh d.o.o. zapošljava

Kandidati sa izvrsnim vještinama i bogatim iskustvom uvijek se rado pridružuju našem timu!

Provjerite aktualne objave u nastavku i možda je jedna od naših objavljenih pozicija prava stvar za vas.

Također su dobrodošli i kandidati na početku karijere ili čak kao studenti. Među našim stručnjacima će pronaći prave mentore za brz razvoj i napredovanje!

Budite dio Tipteh tima!

14 Aprila, 2023|0 Comments

Ukoliko ste istinski zaljubljenik u nove tehnologije i automatizaciju, te želite da radite u veoma poticajnom okruženju gdje imate priliku raditi sa najnovijim tehnikama i tehnologijama današnjice, onda Vas molimo da se prijavite na navedeni oglas za posao.

Kako smo počeli?

Naša priča započela je 1996. godine. U to vrijeme bili smo mala grupa entuzijastičnih inženjera sa snažnom željom da pružimo prijeko potrebnu pomoć industriji regije. Danas imamo filijale u 5 zemalja i privilegiju sarađivati ​​sa najuspješnijim kompanijama na svijetu.

Pružamo rješenja za industrijsku automatizaciju kroz usluge i proizvode. Fokusirani smo na povećanje efikasnosti postrojenja i smanjenje troškova za naše kupce. U suradnji s Tiptehom, naš kupac se može osloniti na naše iskustvo i inovativnost.

U Tipteh-u kupac nam je najbitniji!

Kontinuirana komunikacija unutar našeg tima i sa našim klijentima predstavlja ključni faktor za pružanje izvrsne korisničke usluge. Dajemo sve od sebe da identifikujemo želje i potrebe naših kupaca i stvorimo inovativna rješenja koja savršeno zadovoljavaju te potrebe.

Pretplatite se na naš newsletter!

Dobit ćete samo kvalitetne vijesti i podsjetnike za webinare o vodećoj opremi za automatizaciju, s kojom možete pobijediti konkurenciju.