Kариера во Типтех

Ајде заедно да создаваме решенија

Имаме силна желба да регрутираме, развиеме, и одржиме најталентиран и најразновиден тим кој може да се замисли.

Инвестицијата во доживотно учење овозможува нашата компанија да ги подготви и поддржи нашите вработени успешно да ги решат сите предизвици кои нашите клиенти ги доживуваат во нивните индустриски процеси.

Имате желба да ни се придружите?

Кликнете на копчето подолу, и испратете ни го Вашето CV и мотивационо писмо. Опишете го Вашето искуство и причините зошто имате желба да соработувате со нашиот тим.

Нашата приказна

Нашата приказна започна во 1996 година. Во тоа време, ние бевме мала група на ентузијасти инженери со силна желба да обезбедиме потребна асистенција за индустријата во регионот. Денес, имаме подружници во 5 земји и привилегија да соработуваме со најуспешните компании во светот.

Ние обезбедуваме решенија за индустриска автоматика преку услуги и производи. Фокусирани сме кон зголемување на ефикасноста во фабриките, и намалување на трошоците за нашите клиенти. Во соработка со Типтех, нашиот клиент може да се потпре на нашето искуство и иновација.

Клиентот е главен во Типтех!

Континуираната комуникација во рамки на нашиот тим и со нашите клиенти е клучен фактор за квалитетна услуга. Ние го даваме најдоброто од себе за да ги идентификуваме желбите и потребите на нашите клиенти, и да создадеме иновативни решенија кои совршено ги исполнуваат овие желби и потреби.

типтех кариера
типтех подружници
типтех, светска карта

Претплатете се на нашиот весник!

Вие ќе добивате квалитетни вести и потсетници за вебинари за водечка опрема во автоматиката со цел да бидете чекор пред Вашата конкуренција.