Друга опрема за автоматика

од врвни производители

Друга опрема за автоматика која е неизоставен дел на основните елементи игра клучна улога при доверлива работа на Вашиот систем. Другата опрема од разни полиња на индустриска автоматика: конекција, напојување, сигнализација, контрола, итн., Ви овозможува ефективна автоматизација на Вашето производство која ќе придонесе кон пораст на работната ефикасност. Од нашиот опширен избор на производи изберете ја совршената опрема за секој дел на Вашиот автоматизиран процес.

Ви треба помош? Дозволете да Ви помогнеме.

Погледнете ја нашата долга листа на производители

Друга опрема за автоматика

Во нашето портфолио Вие ќе пронајдете опрема од следните врвни производители:

Сакате да набавите наши Други уреди за автоматика?

Друга опрема за автоматика за rазвој на секаков тип апликации

Каблите се неизоставен дел на Вашите уреди кои се толку добри колку што се добри можностите за нивна интеграција во Вашите контролни системи. Како резултат на ова, нашиот широк избор покрива сè, и тоа од кабли до интерконектори и базни станици кои се практични за Вашите апликации. Ние нудиме висококвалитетни и доверливи кабли со единечен крај или двоен крај, за сензори, за пневматика, за комуникација, и за напојување, погодни за сите апликации од индустриска автоматика.

Квалитетните конектори (на пр.: за сензори, за актуатори, за вентили, за податоци, за панели, за пневматика и хидраулика, во поле, жичани, итн.), I/O-спојки, адаптери, Y-/T- разделници, држачи за кабли, и кутии за конекција и дистрибуција, Ви дозволуваат лесна визуелна идентификација, брзо и безбедно склопување, инсталација со едноставни алати или без алати. Нашите интерконектори имаат долг работен век, способност за работа во сурови услови (на пр.: високи нивоа на вибрација, изложеност на опасни елементи, температурни екстреми, итн.), и обезбедуваат сигурни информации со големи брзини и комуникациски услуги.

Напојувањето помага да се намалат енергетските загуби во Вашиот производен процес, но придонесува и за безбедност на Вашите вработени во однос на електриката. Ние нудиме широк избор на производи кој вклучува: AC/DC напојување, LED драјвови, полначи за батерии, конвертори, инвертори, широка палета на контакти, итн., со цел да одговориме на сите барања за напојување во опсег од 0.5 [W] до 24,000 [W] на различни скали.

Уредите за пренос на сигнали предаваат оптички или електрични сигнали низ ротациони интерфејси. Фибероптичките ротациони спојки (Fiber Optic Rotary Joints – FORJs) се истото она за оптички сигнали тоа што се електричните лизгачки прстени за електрични сигнали при пренос на огромна количина на податоци. FORJs одржуваат интриснични предности на влакната од еден до друг крај. Мултиплексерите и медиумските конвертори се така дизајнирани да обезбедат доверлив пренос преку оптички влакна на Вашите видео и податочни сигнали помеѓу платформи кои работат во сурови работни средини.

Визуелните и аудио сигнални уреди сигнализираат информација за статус на многу критични точки од Вашите автоматизирани системи и инсталации кои Ви помагаат да одржувате висока продуктивност и ефикасност. Ние нудиме опширен избор на комбинирани, претходно склопени, или по Ваша мерка сигнални кули, сигнални светла во една или повеќе бои, акустични сигнализатори, светлечки индикатори, и телефони.

Автоматизација на секаков тип процеси

LED осветлението обезбедува јасен поглед над Вашите производни објекти и мануелни работни станици. Нашите висококвалитетни LED светилки за машини и работни места се функционални и ергономски. Нивниот робусен дизајн и неверојатен работен век Ви дозволуваат нивна употреба без да бидат одржувани во широк спектар на апликации каде има потреба од доверливост, сјајност, и осветленост, дури и во сурови работни средини.

Опремата за монтажа Ви помага доверливо да ги монтирате и едноставно да ги наредите Вашите уреди. Ние нудиме широк избор на монтажни држачи, стеги, потпорни системи, монтажни греди, лизгачки блокови, кули за спојки, системи за тастатура, монтажни системи, помагала за редење, итн.

Разводните ормари за Вашата електроопрема спречуваат електричен шок кај корисниците на опремата и ја штитат содржината од околината. Нашата обемна понуда на цврсти лимени, нерѓосувачки челични, или екструдирани алуминиумски разводни ормари опфаќа: нискојаглеродни-, HSLA-челични-, MCC- ормари и ормари за секундарна дистрибуција, разводни ормари со центар за напојување, разводни ормари за сурови работни средини, контролни панели за оператори, HMI затворени системи, и системи за држачи.

Известете нè и ние ќе го најдеме соодветниот производ за Вас.

Контактирајте нè

Прочитајте најновите вести

  • DALI 2.0 Digital Dimming LED Driver Mean Well

MEAN WELL драјв за LED димер

LCM/PWM-DA2 серии на LED драјвови за лесна конфигурација, отворен систем, и голема компатибилност на Вашиот контролен систем за осветление.

  • Bluetooth Mesh LED Driver Mean Well

Bluetooth Mesh LED драјв од MEAN WELL

LCM/PWM-IoT серии за лесна контрола на различни LED светилки преку апликација. Постигнете оптимален менаџмент на енергија и средства.

Претплатете се на нашиот весник!

Вие ќе добивате квалитетни вести и потсетници за вебинари за водечка опрема во автоматиката со цел да бидете чекор пред Вашата конкуренција.