Home/Teknokol

Teknokol

е светски лидер за потпорни раце, контролни панели, и контролни системи.

Богатата палета на Тeknokol производи е глобално препознаена, а нивниот висок квалитет е сертифициран од многу меѓународни тест лаборатории.

Кликнете тука за каталог
Teknokol лого

Потпорни раце и контролни панел системи

Групи на Teknokol производи

Teknokol континуирано ги подобрува своите производи преку знаење стекнато низ 18-годишно сертифицирано тестирање. Тие ги исполнуваат потребите на соодветните индустрии. Затоа можат да Ви помогнат да пронајдете совршено решение за подобра контрола на Вашите процеси.

  • Потпорни раце

  • Контролни панели и HMI системи

  • Држачи и работни станици за контролни системи

  • Ергономски држачи за тастатура

  • Помошни држачи

  • Аудиовизуелна LED сигнализација

  • Додатоци

Ви треба помош? Дозволете да Ви помогнеме.

Долготрајно партнерство

Визијата на Teknokol е да создаде светски бренд преку континуирано подобрување на нивните производи и на самите себе. Така сакаат да Ви обезбедат висококвалитетни производи, и доследно и задоволително ниво на поддршка.

Тие сакаат да станат Ваш претпочитан долготраен бизнис партнер, да помогнат за поефикасна организација на Вашите работни процеси, и да Ви помогнат да направите разлика преку нивниот талент и нивната иновативна технологија.

Сакате да набавите наши опрема?

Посетете ја нашата B2B продавница

Топ приоритети на Teknokol

Прочитајте ги најновите вести од Teknokol

Претплатете се на нашиот весник!

Вие ќе добивате квалитетни вести и потсетници за вебинари за водечка опрема во автоматиката со цел да бидете чекор пред Вашата конкуренција.