Teknokol

është integruesi lider në botë i krahëve mbështetës, paneleve të kontrollit dhe sistemeve të kontrollit.

Gama e gjerë e produkteve të Teknokol është e njohur në mbarë globin dhe cilësia e tyre e lartë është e certifikuar nga shumë laboratorë testimi ndërkombëtarë.

Teknokol logo

Mbështetja e sistemeve të krahut dhe panelit të kontrollit

Njihuni me grupet e produkteve të Teknokol

Teknokol përmirëson vazhdimisht produktet e tyre, duke përdorur njohuritë e marra nga testimi i certifikimit mbi 18 vjet. Ata i kuptojnë nevojat e industrive të cilave u shërbejnë dhe për këtë arsye mund t’ju ndihmojnë të gjeni zgjidhjen e përsosur për të kontrolluar më mirë proceset tuaja.

  • Sistemet e krahut mbështetës

  • Paneli i Kontrollit të Operatorit dhe Sistemet e Mbylljes HMI

  • Sistemet e kioskave dhe stendave

  • Sistemet e tastierës

  • Kullat bashkuese

  • Dritat e sinjalit LED

  • Aksesorë

Keni nevojë për ndihmë? Le t’ju ndihmojmë.

Bëhuni partnerë afatgjatë të biznesit

Vizioni i Teknokol është të krijojë një markë botërore duke përmirësuar vazhdimisht produktet dhe veten e tyre, duke ju ofruar produkte me cilësi të lartë dhe nivel të qëndrueshëm dhe të kënaqshëm mbështetjeje.

Ata duan të bëhen partneri juaj i preferuar afatgjatë i biznesit, t’ju ndihmojnë të organizoni proceset e punës në mënyrë më efikase dhe t’ju ndihmojnë të bëni një ndryshim me talentet e tyre dhe teknologjinë e tyre inovative.

Dëshironi të blini pajisjet tona?

Njihuni me prioritetet kryesore të Teknokol

Lexoni lajmet më të fundit të Teknokol