Siguria e makinave

nga prodhuesit kryesorë

Pajisjet e Sigurisë së Makinerisë janë krijuar për të mbrojtur kundër një sërë rreziqesh të punës. Këto rreziqe variojnë nga aksidentet fatale dhe dëmtimet e ndryshme të punonjësve tuaj deri te dëmtimet e kushtueshme të pajisjeve tuaja të prodhimit që kërkojnë kohë. Për të siguruar përputhjen me standardet ndërkombëtare të sigurisë, ne ju ofrojmë pajisje me cilësi të lartë nga prodhuesit kryesorë.

Zhvilloni aplikime për Machine Safety pa rreziqe

Ne ofrojmë produkte dhe sisteme sigurie nga prodhuesit kryesorë, të cilët janë të certifikuar në nivelin më të lartë të sigurisë funksionale. Pajisjet e tyre ju mundësojnë të monitoroni dhe zbatoni mbrojtjen e duhur për punonjësit dhe aplikimet.

Në portofolin tonë do të gjeni produkte nga:

Keni nevojë për ndihmë? Le t’ju ndihmojmë.

Gjeni sensorin e përsosur të sigurisë optoelektronike

Në linjën tonë të gjerë të Sensorëve Optoelektronikë të Sigurisë, do të gjeni një zgjidhje të përshtatshme dhe efikase sigurie për mbrojtjen e pikës së funksionimit, zonës së rrezikut dhe aksesit:

Perdet safety light janë pajisje mbrojtëse elektro-sensitive me 5 ose më shumë rreze drite. Ata mbrojnë punëtorët dhe makineritë nga rreziqet e sigurisë duke krijuar një ekran sensor që ruan pikat e hyrjes dhe perimetrat e makinerive.

Barrierat safety light janë pajisje drite sigurie me një rreze, që ju ofrojnë një zgjidhje sigurie ekonomike dhe shumë të besueshme.

Rrjetat safety light janë pajisje mbrojtëse elektro-sensitive me 2-4 rreze drite. Nëse një ose më shumë prej tyre ndërpritet, një makinë ose sistem ndalet.

Skanerët me laser safety janë universale të gjithanshme për detyrat tuaja të sigurisë. Ata do të kujdesen për mbrojtjen e zonës së rrezikut, mbrojtjen e hyrjes ose mbrojtjen e pikës së operimit.

Pajisjet e sigurisë së radarit përdoren për mbrojtjen e zonës dhe aksesit. Ato sigurojnë disponueshmëri të lartë të sistemit edhe në mjedise të vështira.

Përveç komponentëve kryesorë të sigurisë, disponohen edhe një gamë e gjerë aksesorësh për perde me safety lights dhe aksesorë të skanerëve lazer safety.

Zgjidhni pajisjet e sigurisë elektromekanike të makinës

Çelësat e sigurisë janë në dispozicion me një gamë të gjerë funksionesh dhe dizajne të ndryshme. Ato ju mundësojnë të monitoroni me saktësi mbrojtëset e lëvizshme të sigurisë (p.sh. dyert e sigurisë, grilat rrëshqitëse ose kapakët).

Pajisjet e mbylljes së sigurisë parandalojnë aksesin e papranueshëm të punëtorëve tuaj derisa makina e mbrojtur të mos përbëjë më rrezik.

Në raste urgjente, pajisje të ndryshme të komandës së sigurisë u mundësojnë punëtorëve tuaj të ndalojnë në mënyrë të sigurt makinën thjesht duke shtypur një buton ose duke tërhequr një litar.

Kontrollet me dy duar ofrojnë nivel më të lartë mbrojtjeje pasi kërkojnë që punëtorët të përdorin të dyja duart për të përdorur makinën.

Safety-Fieldbox që ofron zgjidhje sigurie fleksibël, individualisht të konfigurueshme për makineritë dhe sistemet komplekse, si dhe transmetimin e informacionit të diagnostikimit dhe statusit, do t’ju ndihmojë të vendosni monitorimin e gjendjes dhe mirëmbajtjen parashikuese.

Pajisje të tjera të machine safet

Modulet e monitorimit të sigurisë, zgjeruesit e hyrjes, zgjatimet e daljes, monitorët e qëndrimit, reletë e sigurisë, kontrollorët e programueshëm të sigurisë do të ofrojnë integrimin efikas dhe të besueshëm të sensorëve të sigurisë në qarkun e sigurisë së makinës. Në këtë mënyrë, zgjidhjet tuaja të sigurisë do të arrijnë mbrojtjen më të mirë të mundshme pa ndërhyrë në procese.

AS-Interfaces (AS-i) shkëlqejnë me kostot e tyre të ulëta të instalimit, instalimeve elektrike dhe lidhjes. Përshtatshmëria e thjeshtë e teknologjisë së sigurisë me sisteme më të mëdha AS-i mund të zvogëlojë më tej kostot tuaja të instalimit.

Zgjidhjet e sigurisë për robotët, kobotët dhe veglat e punës në fund të krahut (EOAT) i bëjnë robotët të sigurt për njerëzit dhe në këtë mënyrë efikase për ndërmarrjen tuaj. Duke përdorur këto zgjidhje, ju do të përfitoni nga efikasiteti i kostos, produktiviteti më i lartë dhe analiza e thjeshtuar e rrezikut.

Na tregoni dhe ne do të gjejmë produktin e duhur për ju.

Na kontaktoni

Lexoni lajmet më të fundit për Machine Safety