Webinare

Webinare2023-08-16T07:27:09+02:00

Webinare

Informohuni te parët për të mos patur konkurrencë

Përfitoni nga webinarët tanë rreth pajisjeve nga prodhuesit kryesorë të automatizimit industrial dhe qëndroni të përditësuar me tendencat më të fundit.

Në këto webinarë ju mund të parashtroni pyetje tek organizatorët dhe të komentoni mbi produktet dhe zgjidhjet e automatizimit industrial të paraqitura nga ekspertë nga prodhuesit kryesorë.

Subscribe to our newsletter

    Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer

    Keni nevojë për ndihmë? Le t’ju ndihmojmë.

    Subscribe to our newsletter!

      Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer