Ngasje motorike

nga ekspertët kryesorë

Drejtuesit e motorëve kontrollojnë shpejtësinë dhe çiftin rrotullues të motorëve nën drejtimin e tyre duke ndryshuar madhësinë dhe frekuencën e tensionit të furnizuar. Ata janë shtylla kurrizore e industrisë moderne.

Disqet motorike ju mundësojnë të përmirësoni kontrollin e procesit, të reduktoni përdorimin e energjisë, të gjeneroni energji në mënyrë efikase ose të optimizoni funksionimin e aplikimeve tuaja duke u mbështetur në motorët elektrikë.

Zgjidhni makinën e përsosur motorike

 

Në portofolin tonë Motor drives do të gjeni një gamë të gjerë produktesh për kontrollin dhe pozicionimin e makinerive tuaja elektrike për të cilat cilësia dhe efikasiteti i energjisë garantohen nga prodhuesit më të njohur në botë. Nga zona e Kontrollit të Lëvizjes, ju mund të zgjidhni disqet dhe motorët me motor standard ose të personalizuar që plotësojnë kërkesat tuaja të sakta.

Ju mund të zgjidhni pajisje nga:

Keni nevojë për ndihmë? Le t’ju ndihmojmë.

Hidhini një sy gamës sonë të madhe të produkteve

Disqet me inverter ofrojnë zgjidhje optimale për të gjitha aplikimet e inverterit, duke ofruar efikasitet dhe inteligjencë të madhe, duke lejuar përmirësimet tuaja në kohën e procesit dhe uljen e kostove të energjisë.

Servo Drives mund të plotësojnë shumicën e aplikacioneve tuaja industriale kërkuese për detyrat e kontrollit të pozicionit, shpejtësisë dhe çift rrotullues. Ato janë të disponueshme për ju ose në format dixhital ose në format analog dhe furnizohen në mënyrë të pavarur, të montuar në PCB ose në panel me një përzgjedhje të protokolleve të autobusit. Ato gjithashtu mund të furnizohen me hyrje kontrolli për hyrje analoge ose hapi dhe drejtimi.

Servo motorët rrotullues dhe linear ju lejojnë kontroll të saktë të pozicionit këndor. Servo motorët tanë janë të dizajnuar edhe për mjediset më sfiduese. Karakteristikat e tyre të produktivitetit ju mundësojnë kontroll më të saktë dhe kohë më të shkurtra rregullimi.

Disqet me motor stepper pranojnë impulse dhe sinjale drejtimi nga një kontrollues si PLC ose PC në lëvizjen e motorit stepper.

Stepper Motors mundësojnë pozicionimin e saktë me lehtësi. Ju mund t’i përdorni ato në lloje të ndryshme pajisjesh për kontroll të saktë të këndit të rrotullimit dhe shpejtësisë duke përdorur sinjale pulsi. Ato janë ideale për përshpejtim dhe reagim të shpejtë, dhe gjithashtu mbajnë pozicionin e tyre në ndalesë, për shkak të dizajnit të tyre mekanik.

Njihuni me produkte të tjera

Motorë magnetik të përhershëm me efikasitet jashtëzakonisht të lartë që bën të mundur zvogëlimin e makinës dhe kursimin e energjisë. Ata do të plotësojnë të gjitha nevojat tuaja në një gamë të gjerë aplikimesh pasi ju do të ndihmoni në mbrojtjen e planetit tonë duke reduktuar emetimet e CO2.

Motori me drejtim të drejtpërdrejtë eliminon reagimin, zvogëlon numrin e komponentëve mekanikë dhe siguron një sistem mekanik të ngurtë për aplikimet tuaja shumë dinamike.

Kontrollorët e lëvizjes ju lejojnë konfigurimin me kosto efektive të kontrollit të lëvizjes për një sistem automatizimi të çdo madhësie. Ato mund të përshtaten lehtësisht për përdorim të pavarur në një aks të vetëm, për rrjetëzim me pajisje të tjera kontrolli ose për kontroll të plotë të një makinerie me shumë boshte.

Aktivizuesit dhe servoaktuesit nxisin ose kontrollojnë lëvizjen në sistemet mekanike për të rritur efikasitetin dhe kompleksitetin e procesit.

Një gamë e gjerë e rezistorëve të frenave dhe ngarkesës pa konsumim do t’ju mundësojë të kufizoni rrjedhën e rrymës elektrike në një gamë të gjerë sektorësh: në aplikimet e kontrollit të vinçave portuale, në anije dhe në porte, për transportues dhe kontrollin e lëvizjes, në shpërndarjen e energjisë, në ndërtimin e impianteve dhe më shumë.

Na tregoni dhe ne do të gjejmë produktin e duhur për ju.

Na kontaktoni

Lexoni lajmet më të fundit të Drives