Pajisjet IoT

nga prodhuesit më të njohur

Internet of Things (IoT) përdorin Inteligjencën Artificiale (AI) dhe machine learning për t’ju ndihmuar të sillni inteligjencë dhe autonomi në sistemet dhe proceset tuaja. Ato ju ofrojnë mundësi të reja, aftësi parashikuese dhe operacionale, ju ndihmojnë të përmirësoni monitorimin, të stabilizoni shërbimet tuaja dhe të përmirësoni efikasitetin tuaj operacional. Ato gjejnë përdorim të gjerë aplikimesh, për shembull drejtim mjeti autonom, prodhim industrial inteligjent,…

Zhvilloni procese inteligjente dhe autonome

Shfrytëzojeni portofolin tonë të gjerë të produkteve për të fituar njohuri të vlefshme, të bazuara në të dhëna për të përmirësuar operacionet e biznesit tuaj, për të rritur produktivitetin dhe për të zvogëluar rreziqet dhe kostot. Ju mund të gjeni produkte nga:

Keni nevojë për ndihmë? Le t’ju ndihmojmë.

Shfrytëzoni platformat IoT

Integroni platformat IoT në proceset tuaja dhe rrisni vlerën e shtuar të aplikimeve tuaja.

Platformat IoT dhe IIoT për menaxhimin e projekteve dhe pajisjeve të IoT, janë mjete të specializuara software të dedikuara për përshpejtimin e vendosjes së IoT dhe thjeshëzimin e menaxhimit të pajisjes. Këto teknologji lider të shumëllojshme ju mundësojnë sigurimin, menaxhimin dhe automatizimin e drejtpërdrejtë të pajisjeve të lidhura brenda universit IoT. Ata do t’ju ndihmojnë të rritni efikasitetin, produktivitetin, sigurinë e punonjësve dhe shumë më tepër.

Portat industriale të IoT (IIoT) me siguri të certifikuar do t’ju mundësojnë akses industrial në distancë dhe mbledhjen e të dhënave të makinerisë në një njësi të vetme. Ata do t’ju lidhin në mënyrë transparente me makinat kudo në botë dhe njëkohësisht do të lehtësojnë mbledhjen e vazhdueshme të të dhënave të makinës për analiza të mëtejshme parandaluese dhe parashikuese. Të gjitha detyrat tuaja të mirëmbajtjes në distancë do të zhvillohen me një pajisje të vetme e cila është e disponueshme si një pajisje industriale e fuqishme me opsione të shumta lidhjeje, ose si softuer.

Serverët e automatizimit të IoT (AIoT) janë të certifikuar sipas standardeve më të larta globale të sigurisë kibernetike si nga kërkesat e IT-së ashtu edhe nga perspektiva e politikave të korporatës. Ata janë mjeti juaj qëndror drag’n’drop për menaxhimin pa probleme të përdoruesve dhe pajisjeve, duke siguruar qasje të sigurt në PLC, HMI dhe pajisje të tjera që kontrollohen nga distanca. Me serverin AIoT, ju administroni llogaritë dhe aksesin e individualizuar, menaxhoni pajisjet, konfiguroni alarmet dhe shumë më tepër. Një kontroll i tillë e bën më të lehtë kryerjen e mirëmbajtjes në objektin tuaj. Të gjitha pajisjet dhe përdoruesit në distancë janë të përcaktuara në Server në mënyrë që punëtorët të mos kenë nevojë të mbajnë mend cilësimet e lidhjes në distancë në secilën prej pajisjeve.

Me Multiprotocol Edge Controller, do të përfitoni nga inteligjenca e decentralizuar për detyrat e kontrollit dhe transferimet direkte nga reja kompjuterike në makineri.

Pajisjet operative HMI dhe Edge Controller do t’ju lejojnë integrim të shpejtë dhe fleksibilitet të lartë falë komunikimit nëpërmjet më shumë se 200 protokolleve dhe funksioneve të shumta të varura/tëpavarura.

Na njoftoni dhe ne do të gjejmë produktin e duhur për ju.

Na kontaktoni

Përfitoni nga zgjidhjet dhe shërbimet cloud

Përdorni zgjidhjet cloud dhe mundësoni akses fleksibël të të dhënave dhe fuqisë kompjuterike. Për shkak se të dhënat ruhen në serverë, ju mund të aksesoni informacionin nga pajisjet e aktivizuara në ueb, pavarësisht vendndodhjes tuaj.

Zgjidhejt Cloud ju ofrojnë harduerin e duhur dhe zgjidhjet softuerike të shkallëzueshme individualisht me modele të ndryshme të ruajtjes së të dhënave për aplikimin tuaj. Përveç pajisjeve me një lidhje cloud të integruar automatikisht, ju keni një zgjedhje midis pajisjeve EDGE në IP20 për instalim në një kabinet kontrolli ose varianteve IP67 për montim direkt në makineri. EDGE Gateways ju ofron një lidhje fleksibël nga kudo ndodheni, pavarësisht nga lidhjet ekzistuese të internetit.

Shërbimet Cloud janë të disponueshme dhe të krijuara posaçërisht për të adresuar nevojat tipike të grumbullimit së të dhënave të Ndërtuesve dhe Prodhuesve të Makinerive. Ata do të sigurojnë që Mbledhja e të Dhënave të Makinerisë tuaj do të gjenerojë vlerë të konsiderueshme për organizatën tuaj nëpërmjet rritjes së produktivitetit dhe cilësisë dhe që platforma juaj cloud do të pëshkallëzohet për të mbështetur nevojat tuaja të ardhshme.

Reader RFID UHF me Cloud Gateway është i zgjerueshëm në mënyrë fleksibël nëpërmjet antenave të jashtme UHF RFID dhe i aftë për IIoT falë serverit OPC UA të bazuar në Codesys.

Augmented Reality (AR) janë pajisje që sjellin AR në jetë. Syzet inteligjente AR janë një syze që ka teknologjinë në bord për të bashkuar atë që shihni në botën reale me informacionin virtual, zakonisht të mbivendosur në një nga thjerrat e syzeve. Ato ju ofrojnë që të arrini atë çka0 AR premton: një lidhje pa duar të botës dixhitale me botën reale, duke ofruar akses në kohë reale për vendndodhjen, mbledhjen e të dhënave, komunikime shpjeguese në distancë me audio dhe video, dhe më shumë.

Na njoftoni dhe ne do të gjejmë produktin e duhur për ju.

Na kontaktoni

Lexoni lajmet më të fundit të IoT