Pajisje të tjera automatizimi

nga prodhuesit më të mirë

Pajisje të tjera automatizimi përveç elementëve kryesorë, luajnë një rol kyç në funksionimin e besueshëm të pajisjeve tuaja. Pajisjet nga fusha të ndryshme të automatizimit industrial, p.sh., lidhja, furnizimi me energji elektrike, sinjalizimi, kontrolli, etj., do t’ju lejojnë të automatizoni prodhimin tuaj në mënyrë më efektive dhe rrjedhimisht të rrisni efikasitetin tuaj operacional. Zgjidhni pajisjen e përsosur për çdo pjesë të procesit tuaj të automatizuar nga përzgjedhja jonë e gjerë e produkteve.

Shikoni listën tonë të madhe të prodhuesve

Pajisje të tjera automatizimi

Në portofolin tonë të pajisjeve të tjera të automatizimit do të gjeni pajisje nga prodhuesit kryesorë të mëposhtëm:

Keni nevojë për ndihmë? Le t’ju ndihmojmë.

Zhvilloni çdo aplikim

Kabllot janë të domosdoshëm pasi pajisjet tuaja janë po aq të mira sa opsionet për t’i integruar ato në kontrollet tuaja. Për këtë arsye, përzgjedhja jonë e gjerë përfshin gjithçka, nga kabllot, te ndërlidhjet dhe stacionet bazë që janë të dobishme për aplikimin tuaj. Ne ofrojmë kabllo me cilësi të lartë dhe të besueshme me një fund, me dy skaje, sensorë, pneumatikë, komunikim dhe energji elektrike, të përshtatshme për të gjitha aplikimet e automatizimit industrial.

Lidhës cilësorë (p.sh., sensorë- , aktivizues-, valvula-, të dhëna-, fuqi-, panel, pneumatikë dhe hidraulikë-, në terren – me kabllo, etj.), Kryqëzimet I/O-, Përshtatësit, Y-/T- Ndarësit, gjendrat e kabllove dhe kutitë e lidhjes dhe shpërndarjes. Të gjitha ju lejojnë identifikim të lehtë vizual, montim të shpejtë dhe të sigurt dhe instalim me mjete të thjeshta ose pa mjete. Ndërlidhësit tanë kanë një cikël të gjatë jete, aftësinë për të funksionuar në kushte të vështira (p.sh., me nivele të larta dridhjesh, ekspozim ndaj elementëve të rrezikshëm, ekstreme të temperaturës, etj.), dhe ato ofrojnë shërbime të sigurta informacioni dhe komunikimi me shpejtësi të lartë.

Furnizimet me energji elektrike ndihmojnë në reduktimin e humbjes së energjisë në procesin tuaj të prodhimit, si dhe kontribuojnë në sigurinë elektrike të punonjësve tuaj. Për të mbuluar të gjitha zgjidhjet e furnizimit me energji elektrike në intervalin 0,5-24,000 W në shkallë të ndryshme dhe për të përmbushur kërkesat tuaja të aplikimit, ne ofrojmë një gamë të gjerë produktesh duke përfshirë: konvertuesit AC/DC (furnizimet Power), LED Drivers, Bateri Chargers, konvertues DC/DC, Inverters, Transformatorë, një shumëllojshmëri e madhe e kontaktorëve dhe shumë më tepër.

Pajisjet transmetuese të sinjalit kalojnë sinjale optike ose elektrike nëpër ndërfaqet rrotulluese. Lidhjet rrotulluese të fibrave optike (FORJ) janë për sinjalet optike siç janë Unazat elektrike të rrëshqitjes për sinjalet elektrike, veçanërisht kur transmetojnë sasi të mëdha të dhënash. FORJ-të ruajnë avantazhet e brendshme të fibrave nga fundi në fund. Multipleksorët dhe konvertuesit e mediave janë krijuar për të siguruar transmetim të besueshëm të fibrave optike të sinjaleve tuaja video dhe të të dhënave në platformat që funksionojnë në mjedise të vështira.

Pajisjet e sinjalizimit vizual dhe zanor sinjalizojnë informacionin e statusit në shumë pika kritike në sistemet dhe instalimet tuaja të automatizuara për t’ju ndihmuar të mbani produktivitet dhe efikasitet të lartë. Ne ofrojmë një gamë të gjerë kullash sinjalesh të kombinueshme individualisht, të montuara paraprakisht ose me porosi, drita sinjalizuese me një ose shumë ngjyra, sinjalizues akustikë dhe telefona.

Automatizoni çdo proces

Ndriçimi LED siguron një pamje të qartë brenda dhe në objektet tuaja të prodhimit, si dhe stacionet e punës manuale. Ndriçuesit tanë të cilësisë së lartë të makinës dhe LED të vendit të punës janë funksionale dhe ergonomikë, dizajni i tyre i fortë dhe jetëgjatësia e jashtëzakonshme ju lejojnë përdorim pa mirëmbajtje në një gamë të gjerë aplikimesh, ku kërkohet ndriçim i besueshëm, i ndritshëm dhe madje edhe në mjedise të vështira.

Pajisjet e montimit ju ndihmojnë të montoni me besueshmëri dhe – nëse është e nevojshme – t’i rreshtoni lehtësisht pajisjet tuaja. Ne ofrojmë një gamë të gjerë të kllapave të montimit, kapëseve, sistemeve të krahut mbështetës / pezullues, montimeve të shufrave, blloqeve rrëshqitëse, kullave lidhëse, sistemeve të tastierës, sistemeve të montimit të heshtjes, ndihmës për shtrirjen dhe shumë më tepër.

Mbulesat për pajisjet tuaja elektrike dhe elektronike parandalojnë goditjen elektrike tek përdoruesit e pajisjeve dhe mbrojnë përmbajtjen nga mjedisi. Oferta jonë e gjerë e fletëve të çelikut, çelikut të pandryshkshëm dhe mbylljeve të aluminit të ekstruduar përfshin: kabinete me karbon të ulët, çeliku HSLA, qendrën e energjisë, MCC dhe sekondar të shpërndarjes, mbyllje për mjedise të vështira, panelin e kontrollit të operatorit dhe sistemet e mbylljes HMI, dhe Sistemet e kioskave dhe stendave.

Na tregoni dhe ne do të gjejmë produktin e duhur për ju.

Na kontaktoni

Lexoni lajmet më të fundit