Pajisjet EX

nga prodhuesit më të mëdhenj dhe më me përvojë në botë

Pajisjet EX janë projektuar dhe testuar posaçërisht, pajisje elektrike rezistente ndaj shpërthimit për aplikimet tuaja të zhvilluara në vende të rrezikshme, të projektuara për të parandaluar në mënyrë të besueshme kontaktin midis një atmosfere shpërthyese dhe burimeve të ndezjes dhe për të parandaluar shpërthimet.

Ofroni sigurinë e punëtorëve, pajisjeve dhe ambienteve tuaja në mjedise të vështira, ku janë të mundshme shpërthime.

Siguria e certifikuar ku mbështeteni

Ex equipment

Pajisjet elektrike rezistente ndaj shpërthimit kërkohen në zona të rrezikshme, kudo ku punëtorët tuaj përballen me rreziqe zjarri ose shpërthimi për shkak të substancave të ndezshme, të djegshme ose të ndezshme të pranishme në ajër në sasi të mjaftueshme për të prodhuar përzierje shpërthyese ose të ndezshme.

Kërkesat minimale të sigurisë së vendit të punës dhe pajisjeve për të punuar në atmosfera potencialisht shpërthyese janë të përshkruara nga direktiva evropiane ATEX. Sipas rregullave të tij ju kërkohet të instaloni pajisje elektrike kundër shpërthimit të projektuara dhe të testuara posaçërisht – pajisje ATEX , në aplikime të tilla. Certifikimi i produktit ATEX është një garanci për përputhjen e produktit me kërkesat e përcaktuara të sigurisë.

Keni nevojë për ndihmë? Le t’ju ndihmojmë.

Ofroni siguri në zona të vështira

Portofoli ynë i pajisjeve EX përfshin një gamë të gjerë pajisjesh dhe sistemesh, që do të ofrojnë besueshmëri dhe siguri të klasit botëror në mjedise të ashpra, të rrezikshme dhe shpërthyese. Falë pajisjeve kundër shpërthimit nga prodhuesit më me përvojë në botë, do të jeni në gjendje të siguroni përputhjen me rregulloret, standardet dhe direktivën ATEX.

Në gamën tonë të produkteve do të gjeni pajisje nga:

Zgjidhni nga një shumëllojshmëri grupesh produktesh

Ex equipment

Portofoli ynë EX mbulon pothuajse çdo pajisje të mundshme të automatizimit industrial për mjedise të vështira.

Pajisjet sinjalizuese rezistente ndaj shpërthimit përbëhen nga pajisje vizuale dhe dëgjimore të provës ex-proof, p.sh. fenerët LED, strobat e ksenonit, boritë dhe zhurmuesit, të përshtatshme për aplikimet tuaja në të cilat atmosfera mund të jetë potencialisht shpërthyese ose e rrezikshme. E ndërtuar për përdorim p.sh., në industrinë kimike, në rafineri dhe në platforma nafte, ose në ndërtimin e anijeve dhe avionëve, kjo pajisje ka stabilitetin më të lartë mekanik, pa mirëmbajtje dhe pa pjesë që i nënshtrohen konsumit.

Barrierat e sigurisë EX (Përforcuesit e izolimit EX) transmetojnë operacionet e kalimit nga një qark kontrolli thelbësisht i sigurt në një qark të rrymës aktive jo të sigurt në thelb, duke mbrojtur qarqet tuaja elektrike me hyrje ose dalje analoge të vendosura në zona potencialisht të rrezikshme.

Produktet Fieldbus të certifikuara nga ATEX përfshijnë module I/O (IP67 & IP20) dhe sisteme I/O për aplikimet tuaja në ish-Zone që do t’ju lejojnë të zgjeroni lehtësisht komunikimin duke reduktuar kostot e instalimeve elektrike dhe duke rritur besueshmërinë dhe transparencën e sistemit tuaj menaxhimi në një mjedis shpërthyes.

Na tregoni dhe ne do të gjejmë produktin e duhur për ju.

Na kontaktoni

Lexoni lajmet më të fundit të EX Equipment