Motorni pogoni

vodećih stručnjaka

Motorni pogoni kontrolišu brzinu i obrtni momenat motora promenom napona i frekvencije. Oni su osnova moderne industrije. Odgovaraju Vam da poboljšate kontrolu procesa, smanjite potrošnju energije, efikasno iskoristite energiju ili optimizujete rad svojih aplikacija koristeći električne motore.

Želite naš katalog Elektromotorni pogoni?

  Imate li pitanja za nas?

  Motorni pogoni vrhunskih stručnjaka za sve Vaše potrebe

  Motorni pogoni u našem asortimanu naći ćete širok spektar proizvoda za kontrolu i pozicioniranje Vaših električnih mašina za koje najkvalitetniji svetski proizvođači garantuju kvalitet i energetsku efikasnost. Iz područja upravljanja i kontrole možete odabrati standardne ili prilagođene motorne pogone i motore koji ispunjavaju Vaše zahteve.

  Opremu možete birati od sledećih proizvođača:

  Želite kupiti našu opremu?

  Pogledajte naš širok spektar proizvoda

  Frekventni regulatori daju optimalna rešenja za sve aplikacije, poboljšavaju efikasnost i produktivnost, omogućavaju skraćenje ciklusa rada mašine i smanjenje troškova energije.

  Servo pogoni mogu zadovoljiti većinu vaših zahtevnih industrijskih aplikacija za kontrolu položaja, upravljanje brzinom i obrtnim momentom. Dostupni su u širokom opsegu snaga sa digitalnim ili analognim upravljanjem i isporučuju se samostalno, na PCB ili panel montaži sa izborom BUS protokola.

  Rotacioni i linearni servo motori Vam omogućavaju preciznu kontrolu ugaonog položaja. Naši servo motori su dizajnirani za najzahtevnija okruženja. Njihove karakteristike produktivnosti omogućavaju Vam precizniju kontrolu i kraće vreme podešavanja.

  Pogoni stepper motora prihvataju impulse i digitalne signale od kontrolera kao što su PLC ili PC i koriste za upravljanje stepper motorom.

  Stepper motori omogućavaju tačno pozicioniranje sa lakoćom. Možete ih koristiti u raznim vrstama opreme za tačnu kontrolu ugla rotacije i brzinu pomoću impulsnih signala. Idealni su za brzo ubrzanje i odziv, takođe ostaju u zaustavljenom položaju zbog svog mehaničkog dizajna.

  Upoznajte još proizvoda

  Motori sa permanentnim magnetima sa izuzetno visokom efikasnošću su omogućili smanjenje broja mašina i uštedu energije. Zadovoljiće sve Vaše potrebe a Vi ćete pomoći u zaštiti naše planete smanjenjem emisije CO2.

  Motori sa direktnim pogonom eliminišu naglo vraćanje, smanjuju broj mehaničkih komponenata i pružaju čvrst mehanički sistem za Vaše izuzetno dinamične primene.

  Motion kontroleri Vam omogućavaju isplativu konfiguraciju kontrole kretanja za sistem industrijske automatizacije bilo koje veličine. Mogu se lako prilagoditi za samostalnu upotrebu na jednoj osi, za umrežavanje sa drugim upravljačkim uređajima ili za potpunu kontrolu višeosovinske mašine.

  Aktuatori i servoaktuatori indukuju ili kontrolišu kretanje u mehaničkim sistemima radi povećanja efikasnosti i složenosti procesa.

  Širok spektar otpornika kočnica i otpornika opterećenja koji se ne troše  omogućiće Vam da ograničite protok električne struje u raznim sektorima: u aplikacijama upravljanja kranovima, na brodovima i u lukama, za transportne trake i upravljanje pogonom, u distribuciji energije, u izgradnji postrojenja i drugo.

  Kontaktirajte nas i mi ćemo pronaći odgovarajući proizvod za vas.

  Kontaktiraj nas

  Pročitajte najnovije vesti za motorne pogone

  Prijavite se na naš newsletter!

  Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.