Unitronics

Unitronics je posvećen stvaranju naprednih tehnoloških rešenja koja služe sektoru automatizacije.

U ponudi kompanije naći ćete PLC-ove, VFD-ove, AC servo pogone i motore, I/O i dodatke i softver za programiranje za sve aspekte kontrole, kretanja, HMI-a i komunikacija.

Unitronics logo

Jedno integrisano rešenje

Kontrolišite procese sa njihovim proizvodima

Asortiman proizvoda Unitronics pokriva sve Vaše potrebe automatizacije. Možete stvoriti aplikaciju za sve, od složenih mašina do jednostavne PLC kontrole.

  • PLCs without HMI

  • PLCs with HMI

  • AC Servo Drives & Motors

  • Variable Frequency Drives

  • UniCloud – No-Code IIoT Cloud Platform

  • I/O & COM Module PLC Expansions

  • Routers

  • One Integrated Solution for Automation

Imate li pitanja za nas?

Iskoristite njihovu deceniju iskustva

Osnovan 1989. godine, inovativni pristup kompanije pouzdanoj automatizaciji vođen je detaljnim poznavanjem potreba industrije automatizacije. Ovo znanje se stiče decenijskim iskustvom kompanije sa različitim projektima u automatizovanim sistemima za parkiranje, pakovanje i paletiranje, proizvodnji energije, poljoprivredi, HVAC-u, prehrambenoj, mlekarskoj, hemijskoj, otpadnoj vodi…

Danas međunarodno poslovanje kompanije uključuje Automation Solutions i Products Division. Pokrivaju preko 55 zemalja, a podržava ih mreža profesionalaca koja broji preko 160 distributera, prodajnih predstavnika i lokalnih servisa širom sveta, uključujući preko 80 profesionalaca samo u Severnoj Americi.

Želite kupiti našu opremu?

Ključne prednosti kompanije Unitronics

Više o Unitronics-u

Integrisano rešenje Unitronics

Bilo da se radi o razvoju specifičnog proizvoda za OEM tržište ili realizaciji velikog automatizovanog projekta, cilj Unitronics-a je isti – da obezbedi bezbednu, laku za korišćenje, isplativu automatizovanu kontrolu koju je lako primeniti.

Njihovi kompaktno dizajnirani PLC-ovi, koji omogućavaju trenutnu uštedu u eliminisanju dugotrajnih zadataka, osvojili su brojne industrijske nagrade. Imaju više opcija komunikacije – uključujući podršku za tehnologiju Industrije 4.0.

Pročitajte najnovije vesti kompanije Unitronics

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.