Unitronics

i dedikohet krijimit të zgjidhjeve të avancuara të kontrollit të automatizimit.

Në ofertën e Unitronics do të gjeni PLC, VFD, AC Servo Drives & Motors, I/O, aksesorë dhe një softuer programimi për të gjitha aspektet e kontrollit, lëvizjes, HMI dhe komunikimit.

Unitronics logo

Një zgjidhje e integruar

Kontrolloni proceset me produktet e cilësisë së lartë të Unitronics

Gama e produkteve Unitronics mbulon të gjitha nevojat tuaja për automatizim. Ju mund të krijoni aplikime për çdo gjë, nga makinat komplekse deri te kontrolli i thjeshtë PLC.

  • PLC pa HMI

  • PLC me HMI

  • Servo Drives & Motors AC

  • Disqet me frekuencë të ndryshueshme

  • UniCloud – Platforma e resë kompjuterike pa kod IIoT

  • Zgjerimet e PLC të modulit I/O & COM

  • Ruterat

  • Një zgjidhje e integruar për automatizimin

Keni nevojë për ndihmë? Le t’ju ndihmojmë.

Shfrytëzoni dekada me përvojë

E themeluar në vitin 1989, qasja inovative e Unitronics për automatizimin e besueshëm drejtohet nga njohuritë e tyre të thella për nevojat e industrisë së kontrollit të automatizimit. Ata e fituan këtë njohuri përmes përvojës dekadash me projekte në paketimin, paletizimin, prodhimin e energjisë, bujqësinë, ushqimin, bulmetin, kimikatet, ujërat e zeza, industrinë e kaldajave,…

Sot, operacionet ndërkombëtare të kompanisë përfshijnë Unitronics Automation Solutions dhe Divizionin e Produkteve të Unitronics. Ato mbulojnë mbi 55 vende dhe mbështeten nga një rrjet profesionistësh që përfshin mbi 160 shpërndarës, përfaqësues shitjesh dhe agjentë shërbimi lokal në mbarë botën.

Dëshironi të blini pajisjet tona?

Përparësitë kryesore të Unitronics

Më shumë rreth Unitronics

Oprema cilësore e Unitronics

Pavarësisht nëse është duke zhvilluar një produkt specifik për tregun OEM, ose duke ekzekutuar një projekt të automatizuar në shkallë të gjerë, qëllimi i Unitronics është i njëjti – të sigurojë kontroll të automatizuar të sigurt, miqësor dhe me kosto efektive, i cili është i lehtë për t’u zbatuar.

PLC-të e tyre të dizajnuara në mënyrë kompakte, të cilat mundësojnë kursime të menjëhershme në eliminimin e detyrave që kërkojnë kohë, kanë fituar çmime të shumta në industri. Ato përmbajnë opsione të shumta komunikimi – duke përfshirë mbështetjen për teknologjinë Industry 4.0 (fabrika e zgjuar).

Lexoni lajmet më të fundit nga Unitronics