Unitronics

е посветен да креира напредни решенија за контрола.

Во понудата на Unitronics, Вие ќе најдете PLC контролери, фреквентни регулатори, AC серво драјвови и мотори, I/O модули и додатоци, и софтвер за програмирање на сите аспекти на контрола, движење, HMI, и комуникација.

Unitronics лого

Интегрирано решение

Unitronics производи со врвен квалитет

Широкиот спектар на Unitronics производи ги исполнува сите Ваши потреби за автоматика. Вие може да креирате разни апликации – од комплексни машини до едноставна PLC контрола.

  • PLC контролери без HMI интерфејс

  • PLC контролери со HMI интерфејс

  • AC серво драјвови и мотори

  • Фреквентни регулатори

  • UniCloud – IIoT cloud платформа

  • I/O и COM модули

  • Рутери

  • Интегрирано решение за автоматика

Ви треба помош? Дозволете да Ви помогнеме.

Децениско искуство

Компанијата Unitronics е основана во 1989 година. Нивниот иновативен пристап за доверлива автоматика е поттикнат од нивното длабоко знаење за потребите на контрола во индустриска автоматика. Тие имаат децениско искуство преку проекти за пакување, логистика, производство на енергија, земјоделство, храна, млечни производи, хемикалии, отпадни води, котелски индустрии …

Денес, компанијата вклучува решенија за автоматика и оддел за производи. Тие покриваат над 55 држави, а се поддржани од мрежа на професионалци составена од претставници за продажба, повеќе од 160 дистрибутери, и локални агенти за услуги ширум светот.

Сакате да набавите наши опрема?

Клучни предности на Unitronics производи

Повеќе за Unitronics

Unitronics интегрирано решение

Целта е да обезбеди безбедна и исплатлива автоматска контрола која е едноставна за имплементација, независно од тоа дали се работи за развој на конкретен производ за ОЕМ пазарот, или за изработка на проект за автоматика од големи размери.

Нивните компактно дизајнирани PLC контролери кои овозможуваат инстант заштеда на време, имаат освоено бројни награди во индустријата. Нивна карактеристика се повеќе опции за комуникација – вклучително и поддршка за технологија на Индустрија 4.0 (паметна фабрика).

Прочитајте ги најновите вести од Unitronics

  • Unitronics PLC training

Unitronics бесплатна PLC обука

Бесплатна обука организирана од Типтех д.о.о. Научете како да користите програмерска околина за Unitronics PLC контролери. Заштедете време, пари, и особено нерви!

  • PLC UniStream with virtual HMI

UniStream PLC со виртуелен HMI

UniStream USC серија на PLC контролер без HMI интерфејс. Задржете ги сите функционалности на моќната UniStream фамилија и намалете ги Вашите трошоци.

Претплатете се на нашиот весник!

Вие ќе добивате квалитетни вести и потсетници за вебинари за водечка опрема во автоматиката со цел да бидете чекор пред Вашата конкуренција.