Kontrolna oprema

od globalnog stručnjaka

Kontrolna oprema za industrijske primene obuhvata kontrolne uređaje koji Vam pomažu u kontroli Vaših industrijskih proizvodnih procesa. Pruža idealnu kontrolu na vašoj proizvodnoj lokaciji kroz industrijske brojače, industrijske kontrolere, indikatore procesa, kontrolne stanice i džojstike i druge povezane komponente.

Želite naš katalog Dodatna oprema?

  Imate li pitanja za nas?

  Kontrolna oprema za optimizaciju procesa od svetskih proizvođača

  kontrolna oprema

  U našem sveobuhvatnom asortimanu možete pronaći širok spektar kontrolne opreme dizajniranih da pruže tačnost, stabilnost, pouzdanost i kvalitet. Posebno su pogodne za primene koje zahtevaju visok nivo preciznosti.

  Nudimo proizvode sledećih proizvođača:

  Želite kupiti našu kontrolnu opremu?

  Širok izbor kontrolne opreme

  Indikatori procesa Vam omogućavaju da nadgledate informacije o procesu prikazivanjem temperature, pritiska, protoka i vlažnosti. Neki indikatori mogu preneti dobijene podatke na druge uređaje u polju.

  Data Recorders su dizajnirani za procesnu industriju gde treba da beležite temperaturu ili parametre procesa tokom određenog vremenskog perioda. Na ovaj način možete ispuniti određene regulatorne i sertifikacione zahteve i / ili koristiti podatke za analizu i komunikaciju o efikasnosti vaše aplikacije.

  Prenosni digitalni multimetri dizajnirani su da kombinuju funkcije različitih merača (na primer nivo zvuka, svetlost, vlažnost, temperatura… Oni su idealno multifunkcionalno okruženje sa nizom praktičnih primena.

  Kontrolne stanice i džojstici  Vam omogućavaju pomoćnu ili direktnu kontrolu i upravljanje mašinama i procesima u industriji, javnom prevozu, gradilištima, lukama i još mnogo toga. Zbog izuzetno praktične, grube industrijske primene, naše industrijske kontrolne stanice i džojstici odlikuju se pouzdanim radom, istrajnošću, sigurnošću i dugim vekom trajanja. Pored funkcionalnosti, spoljnih uslova, opterećenja i električnih komponenata za ostvarivanje opštih zahteva u njihovoj proizvodnji, uzimaju se u obzir i vaši posebni, pa čak i složeni zahtevi.

  Industrijski brojači u odnosu na vreme, beleže i prikazuju određeni broj događaja ili procesa. Kao jedne od ključnih komponenti u digitalnim krugovima, možete ih primeniti u industriji koristeći digitalne satove i tajmere, tajmere za peć, VCR satove itd. Možete da registrujete broj događaja pomoću Totalizing Counter i vidite rezultat kao digitalnu numeričku vrednost. Višenamenski brojači nude Vam širok spektar funkcionalnosti i stoga se lako mogu prilagoditi individualnim potrebama vaše aplikacije, npr. unapred podešeni brojači imaju funkciju kontrolera, brojači vremena prikazuju radni ciklus instalacija, mašina i uređaja, tahometri beleže događaje koji se dešavaju u određenom vremenskom nizu. Prikaz položaja u osnovi rade na isti način kao i multifunkcionalni brojači, pokazujući podatke o položaju izmerene jedinice.

  Industrijski kontroleri primaju podatke od senzora koji mere procesne promenljive, upoređuju ih sa željenim zadatim vrednostima i izvode komandne funkcije za kontrolu Vašeg procesa kroz kontrolne elemente. Pružaju Vam bolje performanse i poboljšanje na kvalitetu u industriji plastike, ambalaži, prehrambenoj industriji … Izaberite kontroler temperature i procesa sa jednom petljom za sisteme koji zahtevaju jednu kontrolnu petlju ili diskretne uređaje. Kontroler sa više petlji pomaže Vam da istovremeno upravljate sa nekoliko zona kako biste stabilizovali temperaturu okruženja. Generalno, podržava razne opcije sabirnice polja što omogućava jednostavnu integraciju sa drugim uređajima u Vašoj mašini ili širem mrežnom postrojenju. Koristite granične kontrolere u aplikacijama za kontrolu procesa gde je potrebno nezavisno prebacivanje graničnih vrednosti za preko ili ispod temperature.

  Kontaktirajte nas i mi ćemo pronaći odgovarajući proizvod za Vas.

  Kontaktiraj nas

  kontrolna oprema

  Pročitajte najnovije vesti kontrolne opreme

  Prijavite se na naš newsletter!

  Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.