Rešenja vision inspekcijskih sistema

Rešenja vision inspekcijskih sistema su automatske inspekcije zasnovane na slici koje će Vam pomoći da pouzdano i dosledno rešavate složene zadatke. Naši vešti inženjeri koriste ovu tehnologiju da bi iskoristili computer vision i mrežne kamere za 100% sigurnu kontrolu proizvoda, ubrzavajući Vašu proizvodnju, povećavajući kvalitet proizvoda i bezbednost na radu, takođe smanjujući troškove proizvodnje.

Imate li pitanja za nas?

Iskoristite našu poziciju vodećeg dobavljača rešenja

Rešenja vision inspekcijskih sistema - konsultacije

Rešenja vision inspekcijskih sistema obuhvataju aplikacije u kojima možete automatizovati operativno upravljanje različitih uređaja. Uređaji izvršavaju svoje funkcije na osnovu snimljenih i obrađenih slika. Vision sistemi omogućavaju 100% sigurnu kontrolu proizvoda, koja detektuje retke pojave koje nisu otkrivene konvencionalnim metodama. Takođe možete razviti brzo merenje/kontrolu i eliminisati ljudske faktore u kontroli kvaliteta.

Tipteh je vodeći dobavljač rešenja vision sistema. Naši visokokvalifikovani inženjeri će Vam pomoći da razvijete isplativa visokotehnološka rešenja. Vision sistemi će Vam pomoći da automatizujete razne aplikacije, od verifikacije zgloba do složenog 3D robotskog upravljanja. Takođe će Vam omogućiti da smanjite učešće ljudi u Vašem procesu i obezbedite viši nivo bezbednosti.

Želite kupiti našu opremu za Vision sisteme?

Iskoristite naše znanje, iskustvo i opremu

Nudimo širok asortiman vrhunske opreme za vizuelnu inspekciju za sve vrste ispitivanja. Mi smo dugogodišnji partneri sa vodećim kompanijama za vision sisteme, što nam omogućava da našim kupcima pružimo savršeno rešenje za svaki zadatak.

Možemo Vam pomoći da razvijete rešenja za:

  • Inspekciju montaže (prisustvo, boja, oblik)
  • Pouzdano merenje dimenzija (širina, visina, ugao)
  • Praćenje proizvoda (pozicija, rotacija)
  • Otkrivanje kvarova (ogrebotine, ivice)
  • Identifikaciju delova (čitanje koda, prepoznavanje oblika)
  • Upravljanje Vašim robotom (pozicioniranje, rotacija)

Pomoći ćemo Vam da razvijete širok spektar rešenja

Jako je skupo kada proizvod treba da se ukloni ili je neispravan i neusaglašen, naročito ako se ne otkrije pre nego što počne velika proizvodnja. Koristeći naš Vision sistem za kontrolu kvaliteta, smanjuje se rizik od slanja neispravnih ili neusaglašenih delova Vašim kupcima. Naš sistem efikasno otkriva i uklanja takve delove, obezbeđujući Vam da Vašim kupcima isporučite samo delove sa 100% sigurnim kvalitetom. Na primer, možete izvršiti inspekciju u kalupu kako biste otkrili defekte u kalupu.

nakon što dobije sliku boce i uskladišti je u memoriji, vision software našeg sistema za inspekciju obrađuje ga ili analizira na nivou punjenja i izdaje odgovor za uspeh na osnovu nivoa punjenja boce.

  • Vision sistemi mogu da Vam pruže informacije o lokaciji, koje na primer usmeravaju robota da poravna delove u proizvodnom procesu ili da precizno odabere deo i postavi ga na drugu lokaciju.
  • Nakon što kamera detektuje ugao rotacije određenog dela, robot koristi ove podatke da pravilno postavi deo u mašinu ili kutiju za pakovanje.
  • Sistem kamere koji detektuje orijentaciju metalnih delova sa oštrim ivicama može da obezbedi da se svaka ivica odoštrava skupom četkom samo jednom, što produžava njihov životni vek za 50%.

Kamera proverava prisustvo određenog dela, na primer matice u ručici ručne kočnice automobila. Ako matica nije prisutna, poluga se uklanja.

Na osnovu prepoznavanja boja kamera pouzdano proverava električni konektor za ispravno ožičenje. Kada kamera dobije sliku konektora sa ožičenjem, algoritam proverava svaki kabl za ispravnu boju na svakoj poziciji.

Čitači bar-kodova zasnovani na slici pouzdano dekodiraju industrijske bar-kodove. Prednosti čitača zasnovanih na slici: čitanje koda iz svih pravaca, odlične performanse brzine čitanja (ostvaruju visoke stope čitanja čak i kod izazovnih kodova), povratne informacije o kvalitetu bar-koda (ocenjuju kvalitet bar-koda da bi se brže identifikovali problemi) , čitanje 2D kodova i još mnogo toga.

Obavestite nas i mi ćemo Vam pomoći da razvijete odgovarajuće rešenje.

Kontaktirajte nas

Rešenja vision inspekcijskih sistema – pročitajte najnovije vesti

  • pylon-vtools featured

Komplet Basler pylon vTools softvera

Basler pylon 7.4 pruža konciznu softversku podršku za vision inspekcijske sisteme, uključujući najnovije V CXP-12 kamere za pojačavanje i još mnogo toga. Alati u paketu vTools će poboljšati svaku aplikaciju vision inspekcijskog sistema.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.