Tipteh o nama

Tipteh se bavi industrijskom automatizacijom duže od 25 godina, od 1996. godine. Za to vreme smo postali lider u distribuciji i implementaciji industrijskih elektromehaničkih i elektronskih komponenti, sistema i rešenja. Uspešno smo završili mnoge projekte automatizacije i pomogli više od 11.000 kompanija da razviju konkurentske prednosti.

Želimo da imate koristi od našeg znanja i visokokvalitetne opreme vrhunskih svetskih proizvođača opreme za automatizaciju i da razvijete konkurentsku prednost u svim oblastima industrije.

Imate li pitanja za nas?

Automatizacija. Naša strast. Vaš uspeh

Mi u Tipteh-u smo vodeća kompanija za industrijsku automatizaciju i stalno proširujemo obim svojih aktivnosti i asortiman proizvoda. Trudimo se da održimo reputaciju pouzdanog poslovnog partnera, koju smo stekli i održavamo duže od 25 godina.

Svojim znanjem i bogatim iskustvom u inovacijama, pomogli smo više od 11000 kompanija da automatizuju svoju proizvodnju i da imaju koristi od automatizacije procesa. Naši klijenti su poboljšali efikasnost, osigurali tačnost, postigli uštedu vremena, snizili operativne troškove, stekli konkurentsku prednost i napredovali u odnosu na konkurenciju.

Upoznajte našeg direktora- Damir Večerka

Želite kupiti našu opremu?

Pratite najnovije trendove sa nama 

U skladu sa principima industrije 4.0, želimo da Vam osiguramo pristup uvidima u realnom vremenu o Vašim mašinama, procesima i proizvodima. Pružamo Vam mogućnost daljinske kontrole proizvodnje i podešavanja parametara obrade.

Tokom godina, Tipteh se internacionalno proširio iz Slovenije u Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Severnu Makedoniju, a kompanija sa više od 90 zaposlenih i dalje raste i brzo se širi.

Rado ćemo Vas posavetovati i pomoći Vam da razvijete nove konkurentske prednosti!

tipteh braches_Serbia

Ono što nas izdvaja od konkurencije

0
Vodećih proizvođača opreme
0
Uspešnih tipteh filijala
0
Visokokvalifikovanih zaposlenih
0
Zadovoljnih partnera

Pogledajte zašto biste trebali da izaberete baš nas!

pomoći ćemo Vam da planirate raspored i ugradnju opreme za automatizaciju, proverite njenu kompatibilnost sa drugom opremom i obezbedite pravilno funkcionisanje Vašeg sistema.

Naša grupa iskusnih inženjera će obezbediti snažnu tehničku podršku pre prodaje i brigu o kupcima nakon prodaje. Pošto redovno poboljšavaju svoje veštine i znanja pohađajući kurseve obuke naših proizvođača opreme, oni su najpogodniji da Vam pomognu da izaberete optimalnu opremu za Vaše primene.

Za zahtevnije primene, mi ćemo u našoj prostoriji za testiranje proceniti operativnu podobnost ponuđene opreme i uslove njene upotrebe u odnosu na Vašu primenu.

Na Vaš zahtev mi ćemo se pobrinuti za montažu i puštanje u rad zahtevne opreme za automatizaciju.

Ako želite mi ćemo razviti softver koji se odnosi samo na tehnologiju koju nudimo, ali vrlo lako možemo razviti softver i za celu Vašu aplikaciju.

Naši proizvođači opreme su stručnjaci u svojim oblastima i pokretači razvoja novih tehnologija. Sa visokokvalitetnim i inovativnim proizvodima svetski poznatih proizvođača, cilj nam je da obezbedimo Vaš tehnološki napredak i dug radni vek Vaših sistema.

Kako težimo brzoj isporuci naručene robe našim kupcima, uvek imamo dovoljno standardne opreme pri ruci u sopstvenom magacinu kako bi ispunili Vaše porudžbine. Brzu isporuku obezbeđuju dobro uspostavljene logističke rute i velike zalihe opreme za automatizaciju u skladištima proizvođača koje zastupamo.

Visoko obučeni tehnički inženjeri prodaje i pouzdano logističko osoblje će obezbediti da Vaš ceo proces od porudžbine do isporuke bude profesionalan i brz.

Uprkos našoj visokoj pouzdanosti, mi ćemo Vam pružiti najbolju novčanu vrednost

Nema problema. Kontaktirajte nas i mi ćemo Vam rado odgovoriti na sva Vaša pitanja

Kontaktiraj nas

Šta nas pokreće napred?

Subceo of Tipteh

Misija:

Konstantno prati inovativni razvoj u globalnoj automatizaciji, analizira nove ideje i rešenja i šaljemo partnerima najbrže što možemo.

Vizija:

Da postanemo razvojni partneri za ključne kupce opreme za automatizaciju, servis podrške i rešenja.

Dnevni zadatak:

Naši iskusni inženjerski tim rado će Vas posavetovati i pomoći Vam da razvijete konkurentsku prednost.

Iskoristite naš široki asortiman industrijske opreme

Tipteh-ov izuzetno širok spektar opreme za industrijsku automatizaciju bez sumnje će zadovoljiti najzahtevnije zahteve Vaših aplikacija.

Naš tim iskusnih inženjera je pomogao u razvoju mnogih pouzdanih rešenja sa visokom performansom i jedinstvenom automatizacijom.

Naši produkti su sledeći : Senzori, Vision inspekcijski sistemi, Oprema za logistiku i identifikaciju, Industrijski računari i mrežna oprema, Sigurnosna oprema, Kontrolna oprema , EX oprema , PLC kontroleri, Motorni pogoni, IoT uređaji, Sklopna oprema i Ostala oprema za automatizaciju.

Subceo of Tipteh

Pročitajte najnovije vesti

  • Vuzix M400 Smart Glasses

Pametne naočare Vuzix M400

Pametne naočare M400 su najudobnija, najsnažniji i svestrani prenosivi računari na tržištu, osmišljeni za korišćenje u raznim primenama. Ujedno možete ih lagano uklopiti u Vaše radne navike.

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.