Sklopna oprema

vodećih proizvođača

Sklopna oprema se sastoji od komponenata koje Vam omogućavaju kontrolu, zaštitu i izolaciju Vaše električne opreme. Koristi se za isključenje opreme zbog obavljanja servisnog posla kao i za kontrolu druge opreme (monitoring kratkog spoja ili strujno preopterećenje neispravnog strujnog kola).

Neizostavni je deo svakog električnog sistema i istovremeno može da služi i za održavanje i servisiranje ispravnih električnih kola.

Želite naš katalog Dodatna oprema?

  Imate li pitanja za nas?

  Kontrolišite svoju opremu

  Takođe, sklopna oprema nudi izolaciju kola od izvora napajanja i povećava dostupnost i pouzdanost Vašeg sistema omogućavajući kombinaciju jednog ili više izvora napajanja.

  Naš asortiman pokriva širok spektar proizvoda čiju opremu možete pronaći kod sledećih vodećih kompanija na tržištu:

  Želite kupiti našu sklopnu opremu?

  Visoko kvalitetna sklopna oprema koja će Vam služiti u godinama koje dolaze

  Sigurnosna sklopna oprema je dizajnirana da zaštiti aplikacije i Vaše zaposlene od opasnosti tokom rada.

  (Grebenasti prekidači) Cam Switches se koriste u skoro svim svrhama (kao motori, glavni prekidači, sigurnosni ili samo kao kontrolni prekidači). Mogu se primeniti u termičkim svojstvima struje jačine od 10A pa sve do 1200A. Odlikuju se kompaktnim, prostorno-štedljivim dizajnom, aluminijskim vratilom i laserskim oznakama na terminalima otpornim na abrazije.

  Glavni i isključujući prekidači se koriste tamo gde je potrebno postići visoku bezbednost i visok strujni kapacitet. Zahvaljujući njihovom kompaktnom dizajnu i terminalima sa velikim poprečnim presekom, u mogućnosti Vam je veliki broj primena. Odlike su im jačina struje koja ide i do 160A, veliki poprečni preseci kablova, pomoćni kontakti, samo-čisteći kontakti i slično.

  Motorno zaštitni prekidači dostupni su u četiri veličine. Uloga im je da prekinu strujno kolo usled nastanka strujnog preopterećenja. Mogu biti isporučeni u kombinaciji sa povezanim kontaktorom i kao takvi se koriste za napajanje motora električnom energijom. Upotrebom specijalnih adaptera možete ostvariti željenu električnu i mehaničku vezu između motorno-zaštitnih prekidača i kontaktora.

  Ručni starteri motora štite Vaše električne motore od toplotnih preopterećenja, kratkih spojeva i grešaka u fazama. Takođe, poseduju indikatore pozicije i zaštitu od automatskog resetovanja u kombinaciji sa prekidanjem usled pada napona.

  Odaberite odgovarajuću sklopnu opremu za Vaše potrebe

  Komandni tasteri zahvaljujući širokom izboru i modularnom dizajnu upravljačkih i signalnih jedinica omogućiće Vam uštedu vremena i troškova. Osim toga, posredstvom samo-držećih pomoćnih kontakata, postići ćete visok nivo pouzdanost. Još neke od odlika su im IP67 stepen zaštite, kao i lasersko označavanje.

  Kontaktori su električni uređaji koji se koriste za uključivanje ili isključivanje električnog kruga. Koriste se u aplikacijama sa visokim strujnim kapacitetom, dok se releji koriste u aplikacijama za struju nižeg kapaciteta.

  Električne nožne pedale Vam omogućavaju ispunjavanje dodatnih kontrolnih zadataka. Izdržljive industrijske nožne pedale nude funkcionalnosti koje odgovaraju kako lakim, tako i najtežim uslovima rada. Namenjene su i za sigurnosne aplikacije.

  Robusni prenosivi kontrolni paneli, opremljeni po meri, su dizajnirani za žičanu kontrolu zbog čega su pogodni za korišćenje u standardnim i sigurnosnim aplikacijama.

  Kontaktirajte nas i mi ćemo pronaći odgovarajući proizvod za Vas.

  Kontaktiraj nas

  Pročitajte najnovije vesti sklopne opreme

  Prijavite se na naš newsletter!

  Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.