Home/Sklopna oprema

Sklopna oprema

vodećih proizvođača

Sklopna oprema se sastoji od komponenata koje Vam omogućavaju kontrolu, zaštitu i izolaciju Vaše električne opreme. Koristi se za isključenje opreme zbog obavljanja servisnog posla kao i za kontrolu druge opreme (monitoring kratkog spoja ili strujno preopterećenje neispravnog strujnog kola).

Neizostavni je deo svakog električnog sistema i istovremeno može da služi i za održavanje i servisiranje ispravnih električnih kola.

Želite naš katalog Dodatna oprema?

  Da li vam treba pomoć? Dozvolite nam, da vam pomognemo.

  Kontrolišite svoju opremu

  Takođe, sklopna oprema nudi izolaciju kola od izvora napajanja i povećava dostupnost i pouzdanost Vašeg sistema omogućavajući kombinaciju jednog ili više izvora napajanja.

  Naš asortiman pokriva širok spektar proizvoda čiju opremu možete pronaći kod sledećih vodećih kompanija na tržištu:

  Želite kupiti našu sklopnu opremu?

  Posetite naš B2B store

  Visoko kvalitetna sklopna oprema koja će Vam služiti u godinama koje dolaze

  Sigurnosna sklopna oprema je dizajnirana da zaštiti aplikacije i Vaše zaposlene od opasnosti tokom rada.

  Kliknite za elektromehaničku sigurnosnu opremu

  (Grebenasti prekidači) Cam Switches se koriste u skoro svim svrhama (kao motori, glavni prekidači, sigurnosni ili samo kao kontrolni prekidači). Mogu se primeniti u termičkim svojstvima struje jačine od 10A pa sve do 1200A. Odlikuju se kompaktnim, prostorno-štedljivim dizajnom, aluminijskim vratilom i laserskim oznakama na terminalima otpornim na abrazije.

  Kliknite za cam swithces

  Glavni i isključujući prekidači se koriste tamo gde je potrebno postići visoku bezbednost i visok strujni kapacitet. Zahvaljujući njihovom kompaktnom dizajnu i terminalima sa velikim poprečnim presekom, u mogućnosti Vam je veliki broj primena. Odlike su im jačina struje koja ide i do 160A, veliki poprečni preseci kablova, pomoćni kontakti, samo-čisteći kontakti i slično.

  Kliknite za sklopnu opremu

  Motorno zaštitni prekidači dostupni su u četiri veličine. Uloga im je da prekinu strujno kolo usled nastanka strujnog preopterećenja. Mogu biti isporučeni u kombinaciji sa povezanim kontaktorom i kao takvi se koriste za napajanje motora električnom energijom. Upotrebom specijalnih adaptera možete ostvariti željenu električnu i mehaničku vezu između motorno-zaštitnih prekidača i kontaktora.

  Kliknite za motorne zaštitne prekidače

  Ručni starteri motora štite Vaše električne motore od toplotnih preopterećenja, kratkih spojeva i grešaka u fazama. Takođe, poseduju indikatore pozicije i zaštitu od automatskog resetovanja u kombinaciji sa prekidanjem usled pada napona.

  Kliknite za ručne startere motora

  Odaberite odgovarajuću sklopnu opremu za Vaše potrebe

  Komandni tasteri zahvaljujući širokom izboru i modularnom dizajnu upravljačkih i signalnih jedinica omogućiće Vam uštedu vremena i troškova. Osim toga, posredstvom samo-držećih pomoćnih kontakata, postići ćete visok nivo pouzdanost. Još neke od odlika su im IP67 stepen zaštite, kao i lasersko označavanje.

  Kliknite za komandni taster

  Kontaktori su električni uređaji koji se koriste za uključivanje ili isključivanje električnog kruga. Koriste se u aplikacijama sa visokim strujnim kapacitetom, dok se releji koriste u aplikacijama za struju nižeg kapaciteta.

  Kliknite za kontaktore

  Električne nožne pedale Vam omogućavaju ispunjavanje dodatnih kontrolnih zadataka. Izdržljive industrijske nožne pedale nude funkcionalnosti koje odgovaraju kako lakim, tako i najtežim uslovima rada. Namenjene su i za sigurnosne aplikacije.

  Robusni prenosivi kontrolni paneli, opremljeni po meri, su dizajnirani za žičanu kontrolu zbog čega su pogodni za korišćenje u standardnim i sigurnosnim aplikacijama.

  Kontaktirajte nas i mi ćemo pronaći odgovarajući proizvod za Vas.

  Kontaktiraj nas

  Pročitajte najnovije vesti sklopne opreme

  Prijavite se na naš newsletter!

  Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.