Benedict

Austrijsko porodično preduzeće koje razvija visokokvalitetne niskonaponske rasklopne uređaje.

Benedict Vam nudi pouzdana i sigurna rešenja za industrijsku promenu prilagođenu Vašim individualnim potrebama.

Benedict logo

Prebacite se pouzdano i bezbedno

Izaberite najbolju sklopnu opremu za Vašu aplikaciju

Benedict pokriva visokokvalitetne niskonaponske sklopne uređaje u brojnim varijacijama za bezbroj primena.

  • Kontaktori

  • Prekidači

  • Releji preopterećenja

  • Prekidači kola

  • Ručni pokretači motora

  • Tasteri

  • Fotonaponski istosmerni izolatori

  • Promenljivi otpornici

Menjajte pouzdano i bezbedno

Benedict prekidač

Benedict GmbH proizvodi i razvija visokokvalitetne i pouzdane niskonaponske sklopne uređaje od 1920. Oni su lideri na tržištu za Capacitor Switching i svetski br. 1 u industriji PFC-a. Njihov širok asortiman sklopnih uređaja je 1991. godine sertifikovan u skladu sa međunarodnim standardima ISO9001/EN29001.

Iskoristite prednosti njihovih rešenja uklapanja svugde gde su kontrola, zaštita i izolacija električne opreme od klučne važnosti, na primer u svim sistemima za prenos i distribuciju električne energije , kao i u srednjim i velikim komercijalnim ili industrijskim objektima.

Saznajte kako možete imati koristi od Benedict-ovih proizvoda

Više o Benedict-u

Benedict prekidač

Benedict-ov tim veštih tehničara i pomoćnog osoblja rado sarađuju sa klijentom na razvoju nove verzije proizvoda koja najbolje ispunjava tačne specifikacije kupca.

Zahvaljujući njihovom pionirskom radu u razvoju i istraživanju, Benedict je postao svetski lider na tržištu i pokretač trendova u proizvodnji nišnih proizvoda. Njihova stručnost i posebna oprema omogućavaju im stvaranje individualnih rešenja za svoje međunarodne partnere.

240 zaposlenih osigurava da se najnoviji tehnološki razvoj kontinuirano ugrađuje u Benedict-ove proizvode. Inovacije su deo njihove svakodnevne rutine, omogućavajući im brzu reakciju na zahteve tržišta.

U Benedict-u su se uvek ponosili kvalitetom svojih proizvoda. Svi njihovi uređaji su sertifikovani prema međunarodnim standardima ISO9001/EN29001 i usklađeni su ne samo sa važnim nacionalnim propisima, već i sa važećim međunarodnim standardima kao što su IEC, UI, CCC i EAC. Dakle, ne samo da ispunjavaju najviše standarde kvaliteta, već možete koristiti njihove uređaje širom sveta. 

Benedict-ovi kupci širom sveta uvek mogu da se oslone na izuzetno brze i pouzdane isporuke, zahvaljujući savršeno koordinisanoj mreži međunarodnih partnera i brzom donošenju odluka kompanije u privatnom vlasništvu.

Pročitajte najnovije vesti kompanije Benedict

Prijavite se na naš newsletter!

Dobićete samo kvalitetne vesti i podsetnike na webinarima o vodećoj opremi za automatizaciju, pomoću koje možete da pobedite konkurenciju.